elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Dijitalleşme Sürecinde EAE BIM Çözümleri

Teknoloji dünyasının her geçen gün ilerlemesiyle, yapı sektörü de hızlı bir şekilde dijitalleşmektedir. Değişen ve gelişen dünyada; yapı, mekanik ve elektrik sektöründe birçok proje ve şartnamede BIM kullanımı zorunlu hale gelmektedir. BIM süreçleri; projelerde maliyet ve risk faktörlerini azaltmakta ve sağlamış olduğu faydalarla elektrik sektörünün vazgeçilmezi haline gelmektedir. EAE Elektrik bu bilinçle BIM konusunda müşterilerine destek sağlamaktadır. Detaylar içeriğin devamında…



A- A+
01.03.2021 tarihli yazı 4946 kez okunmuştur.
Teknoloji dünyasının her geçen gün ilerlemesiyle, yapı sektörü de hızlı bir şekilde dijitalleşmektedir. Busbar pazarının dünyadaki öncü kuruluşlarından EAE Elektrik, dijital dünyadaki yenilikleri yakından takip ediyor ve BIM (Building Information Modelling) alanında da müşterilerine en iyi deneyimi yaşatma çabası içerisindedir.
 


Değişen ve gelişen dünyada; yapı, mekanik ve elektrik sektöründe birçok proje ve şartnamede BIM kullanımı zorunlu hale gelmektedir. BIM süreçleri; projelerde maliyet ve risk faktörlerini azaltmakta ve sağlamış olduğu faydalarla elektrik sektörünün vazgeçilmezi haline gelmektedir. EAE Elektrik bu bilinçle BIM konusunda müşterilerine destek sağlamaktadır.
 


 

BIM (Yapı Bilgi Modellemesi) Çözümleri


EAE Elektrik, müşterileri için özel olarak oluşturduğu Akıllı Revit Objeleri ve eklentilerle müşterilerine daha hızlı ve sorunsuz bir proje deneyimi yaşatıyor. BIM gereksinimlerini Revit, Aveva ve Hexagon programları için özel olarak geliştiriyor. Özellikle BIM tabanlı olan ve birçok tasarım firması tarafından tercih edilen Revit programı için akıllı objeler ve Plug-in (eklenti) desteği sunuyor. EAE Elektrik’in Revit için hazırlamış oldukları busbar, kablo kanalı, askı sistemleri, iç tesisat, aydınlatma çözümleri, objeleri ve eklentileri müşterilerine projelerinde hızlı ve kolay hareket imkânı sunuyor.

►İlginizi Çekebilir: E-Line KX Serisi Kompakt Busbar Sistemleri




Kullanacağınız ürün grubuna göre otomatik olarak modül atama, kullandığınız Plug-in busbar ürününe gelecek enerji çıkış kutularının kolay bir şekilde amper değerine göre ekleme-çıkarma işlemlerini yapmak gibi birçok avantaj sağlıyor.


 

E-Line KX Busbar için Revit Familyaları ve Eklentisi




EAE Revit Busbar Plug-in | EAE Elektrik



Revit objelerine atamış olunan macro ve yazılımlar sayesinde kullanılan ürün gruplarında yanılmaları ve yanlış malzemeleri kabul etmediği için hata yapma oranını önemli ölçüde azaltıyor. EAE Group, ürün grubunda kullanılacak projeler için aynı zamanda firmanın proje departmanında da müşterilerine yardım etmek ve doğru malzeme listesini çıkartmak için var gücüyle hizmet sunmak çabası içerisinde. Daha fazla bilgi için EAE Elektrik’in internet sitesindeki destek kısmından iletişime geçebilirsiniz.


► İlginizi Çekebilir: KNX Nedir?


Kaynak:


 

Aktif etkinlik bulunmamaktadır.
ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar