elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Danfoss Türkiye’de Bölgesel Atama

Isıtma çözümleri, soğutma ve motor kontrol sistemleri alanında dünya devi olan Danfoss’un Türkiye Genel Müdürlük görevini yürüten Levent Taşkın; Orta doğu, Afrika ve Türkiye (TMA Bölgesi) Bölge Başkanlık görevine getirildi. Detaylar haberimizde.



A- A+
14.01.2016 tarihli yazı 7231 kez okunmuştur.
Isıtma çözümleri, soğutma ve motor kontrol sistemleri alanında dünya devi olan Danfoss’un Türkiye Genel Müdürlük görevini yürüten Levent Taşkın; Ortadoğu, Afrika ve Türkiye (TMA Bölgesi) Bölge Başkanlık görevine getirildi. Kısa süre önce gösterdiği üstün başarı sonucunda; Azerbaycan, İran, Afganistan ve Pakistan pazarlarının yönetimlerini de üstlenen Levent Taşkın yeni görevine 1 Ocak 2016 itibariyle başladı.
 


Danfoss Türkiye ve Danfoss Türkiye yönetimi, büyük başarılara imza atmayı sürdürüyor. Danfoss Türkiye Genel Müdürlük görevinin yanı sıra Azerbaycan, İran, Afganistan ve Pakistan pazarlarının ve Danfoss Enerji’nin yönetimini de üstlenen Levent Taşkın, Ortadoğu, Afrika ve Türkiye Bölge Başkanlığı’na atandı.

Taşkın, 18 aylık Danfoss kariyerinde göstermiş olduğu büyük başarılar, yüksek ciro artışları ve Türkiye ofis çalışanlarının olumlu bildirimleri sonucunda, Danfoss Danimarka merkezi tarafından Başkanlık görevine getirildi. 1 Ocak 2016 itibariyle yeni görevine başlayan Levent Taşkın, kısa süre önce Danfoss bünyesine katılan Daf Enerji’nin de yönetim kurulundaki görevine devam edecek.


 

Levent Taşkın Hakkında:


1965 yılında Karabük’te doğan Levent Taşkın, Y.T.Ü. Makine Mühendisliği Fakültesi mezunudur. 1988 yılında aynı üniversitede Endüstri Mühendisliği alanında yüksek lisansını tamamlamıştır.

Levent Taşkın, 1986-1988 yılları otomotiv, aluminyum gibi üretim tesislerindeki iş tecrübesini, daha sonra 1989-1992 yılları arasında HVAC sektöründe yönetici olarak, önce servis müdürü ve sonrasında satış&pazarlama müdürü görevlerinde bulunarak satış ve pazarlama alanlarında devam ettirdi. Daha sonra Vaillant Türkiye’nin kuruluş tarihi olan 1992 yılında, Satış ve Pazarlama Müdürü olarak başladığı görevini, Nisan 2014 yılına kadar Vaillant Türkiye Genel Müdürü olarak sürdürdü.

Levent Taşkın, 2014 yılından itibaren enerji tasarruflu teknoloji üretiminde 83 yıldan fazla deneyime sahip Danimarka’nın en büyük özel şirketlerinden Danfoss’un Türkiye, Iran, Azerbaycan, Afganistan ve Pakistan bölgelerinden sorumlu Genel Müdür olarak görev yapmaktadır. 51 yaşındaki Taşkın, evli ve 1 kız çocuğu babasıdır.


 
Mustafa Şirin Mustafa Şirin Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır