elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

2016’nın En Çok İlgi Çeken 5 Röportajı

Her yıl olduğu gibi 2016 yılında da saha haberciliği ile birlikte birçok röportaja imza atarak siz değerli takipçilerimiz için mühendislik sektörü hakkında detaylı bilgi topladık. Bu yazımızda 2016 yılına genel bir bakış ile yılın en çok ilgi çeken 5 röportajını derledik.



A- A+
28.12.2016 tarihli yazı 9088 kez okunmuştur.

Siemens Türkiye Bina Teknolojileri Bölüm Direktörü Levent Yıldırım

Siemens Türkiye Bina Teknolojileri Bölüm Direktörü Levent Yıldırım ile çalıştığı şirket, sektör, yeni teknolojiler ve Siemens'in yeni çözümleri üzerine konuştuk. Geniş kapsamlı bu pazar değerlendirmesinin ayrıntılarına, haberimizin devamında ulaşabilirsiniz.
 

Çorum'dan Japonya'ya Bir Başarı Hikayesi

Yaklaşık 19 yıl önce eğitim için Japonya'ya giden Çorumlu Sadi Vural, Japonya'nın ilk yüz tanıma şirketi olan Ayonix'i kurdu. Dr. Sadi Vural'ın geliştirdiği yüz tanıma teknolojisi İş yerlerinden televizyonlara, alışveriş merkezlerinden hastanelere birçok alanda kullanılıyor. Sn. Dr. Sadi Vural ile yaptığımız röportajımızı keyifle okuyabilirsiniz.

 


 

NTV ‘Türk İşi’ Ekibi Röportajı

Bilim ve teknolojiyi televizyonlarımıza taşıyan NTV'nin sevilen programlarından 'Türk İşi' ekibiyle keyifli bir röportaj gerçekleştirdik. Ekip ve program hakkındaki birçok detayı röportajımızda bulabilirsiniz.

 
 

Siemens Türkiye Rüzgar ve Yenilenebilir Enerji Bölüm Direktörü Sn Hakan Yıldırım ile Röportaj

Siemens Türkiye, Rüzgar ve Yenilenebilir Enerji Bölüm Direktörü Sn Hakan Yıldırım ile yapılan röportajın detaylarına içeriğimizden ulaşabilirsiniz.

 


 

Arduino Eş Kurucusu David Cuartielles Röportajı

Arduino eş kurucusu ve Malmö Üniversitesi araştırmacılarından David Cuartielles ile geçtiğimiz aylarda Barselona’da gerçekleştirilen Maker fuarında bir röportaj yapıldı. Cuartielles, Özellikle nesnelerin interneti, veri protokolleri, iş modellerinin zorluğu ve uygulama program arayüzü (API) standartları ile ilgili sorulan soruları cevapladı.
 
 


Yazar: Zafer Akgül
 

ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.