elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Samsung'un Silikon Vadisi'ndeki Yeni Kalesi

Samsung sürekli gelişen yatırım politikaları ve dikkate değer istihdam olanakları ile Amerika genelinde tesislerini genişletmeye devam ediyor. Samsung'un Silikon Vadisi'ndeki bu yeni kalesi kendisine ve çervesine büyük gelişme sağlayacak.



A- A+
22.10.2013 tarihli yazı 10079 kez okunmuştur.
Samsung Electronics'in yan kuruluşu Samsung Amerika Araştırma (SRA), Mountain View'de 8.5 dönümlük yeni kampüs ile ilgili çığır açan haber duyurdu. Samsung Electronics 3 yıldan fazla bir süredir Kaliforniya'da Silikon Vadisi'nin kalbinde teknolojinin liderlerinden biri olmuştur. Şirketin şu anda 79 ülkede pazarı, 270.000 çalışanı ve 187.800.000.000 $ satış bütçesi var.
 


Bu yeni araştırma ve geliştirme merkezinin büyümeyi teşvik edeceği yönde olacağı düşünülüyor. Aynı zamanda Samsung'un bu yeni kalesi üniversiteler arasında işbirliği sağlayan ve inovasyon fikirlerinin tartışıldığı bir nevi ortak kampüs olanı da olacak. 

 
► İlginizi Çekebilir : İşte Apple'ın Yeni Uzay Gemisi Kampüsü

 
Samsung Amerika Araştırma kuruluşunun başkanı Daniel Eum: " Bizim bu devletimiz -araştırma ve geliştirme merkezimiz- stratejik büyümeyi ve gelişme planlarını destekleyen aynı zamanda birçok iş imkanı sağlaması yönünden olağanüstü bir ortam sağlayacaktır. Bu büyüme Samsung Semiconductor'ün kampüsüne ek olarak Silikon Vadisi'ndeki 35 yıllık tarihimizi daha da pekiştirecek. " dedi. 
 
 

Tasarlanan yeni kampüs 2 altı katlı ve A sınıfı ofis binaları ile yaklaşık 385.000 m2 alanı kapsayacak. Bu yapılara aynı zamanda biri 5, diğeri 6 katlı olmak üzere 2 adet otopark da inşa edilecek. Bu yeni yapılar yüksek derecede enerji verimine sahip olacaklar. Örneğin; yapılacak otoparkın çatısı güneş panelleriyle donatılacak, kulenin cephesi bina ısıtma-soğutma sistemleriyle ısı kazancı sağlayarak enerji maliyetlerini azaltacak, açık cam zemin plakaları doğal ışık sağlayacaklar. Samsung'un binalarının 2014 Aralık'ta tamamlanması bekleniyor. Bu yeni binalar LEED Gold ve LEED Platin sertifika standartlarına uygun olarak dizayn edilecekler. 

 

 

 
Kaynak:

► nbbj.com
► techbeat.com

ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.