elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Mobil Arıza Servis Hizmetleri Nedir?

Endüstriyel tesislerde veya özel işletmelerde her an acil teknik bakım ihtiyacı oluşabilir. Bu tür ihtiyaçların acil ve kaliteli bir şekilde çözülmesi gerekmektedir. ProAsist bu konuda mobil arıza servis hizmetleri ile acil yardımınıza yetişiyor. Peki mobil arıza servis hizmetleri nedir? Neden ve nasıl yapılır? Cevapları yazımızın devamında.



A- A+
18.02.2015 tarihli yazı 11142 kez okunmuştur.
Bakım olayı anlık gelişebilen bir olaydır. Endüstriyel tesislerde, binalarda veya özel işletmelerde acil ve anlık teknik bakım ihtiyacı gelişebilir. ProAsist bu konuda mobil arıza servis hizmeti sağlayarak müşterilerine büyük kolaylık sağlamaktadır.



 

Mobil Arıza Servis Hizmetleri Nedir?

İşletmelerin anlık teknik ihtiyaçlarına hızlı çözümlerin sunulmasına mobil arıza servis hizmetleri denir. Anlık ihtiyaçlar, uzun süre kullanımda olan sistemlerin yıpranmasıyla ortaya çıkar. Doğal afetler, şehir şebekelerinde elektrik dalgalanmaları ve işletmelerin kapasitesinin üstünde kullanılması da anlık teknik ihtiyaçları meydana getirir.

 

 Arıza olayı anlık gelişebilen bir olaydır. Endüstriyel tesislerde, binalarda veya özel işletmelerde acil ve anlık teknik bakım ihtiyacı gelişebilir. ProAsist bu konuda mobil arıza servis hizmeti sağlayarak müşterilerine büyük kolaylık sağlamaktadır.

Mobil Arıza Servis Hizmetleri Neden Yapılır?

► Aynı firmanın mobil ekipleri servis sağladığında, ekipmanların arıza sıklığı, çeşitliliği, arızanın giderilme yöntemleri ve giderilirken kullanılan malzemeler bir veri tabanında toplanır.

► Bir firma tarafından bir çok sisteme ve ekipmana servis sağlandığında, kısa zamanda arıza tespiti yapılır ve çözüm bulunur.
 

► İşletmede bulunan ekipmanların çalışma sürelerine ve özelliklerine göre sarf malzeme ve yedek parçaları stokta bulundurulur.

 
► İşletmeye sağlanan hizmetler, servis firmasına ait diğer mobil ekipler tarafından da kontrol edilir.
 

► Servis firmasının farklı sektörlerde ve sistemlerde edindiği bir çok tecrübe ve bilgi birikimi hizmetin kalitesini ve hızını artırır.
 
 

 Arıza servis sözleşmesine müteakip müşteri adına (müsteriadı@proasist.com.tr) adresi açılır. Her bir müşterinin adresi adına bir barkod üretilir. Servis talepleri 444 28 90 çağrı merkezine veya müşteri adına açılan mail adresine iletilir.
 

Mobil Arıza Servis Hizmetleri Nasıl Yapılır?

 Arıza servis sözleşmesine müteakip müşteri adına (müsteriadı@proasist.com.tr) adresi açılır.
 



Servis hizmeti sağlayacak lokasyonların adları, adresleri ve yetkilileri varlık yönetimi yazılımına kaydedilerek barkod üretilir. Üretilen barkodlar lokasyonlara yapıştırılır.   

 


  Arıza servis hizmeti sağlanacak lokasyonların adları, adresleri ve yetkilileri varlık yönetimi yazılımına kaydedilerek barkod üretilir. Üretilen barkodlar lokasyonlara yapıştırılır. Her barkod müşterilerin adres bilgisini vermektedir.
 
Servis talepleri 444 28 90 çağrı merkezine veya müşteri adına açılan mail adresine iletilir.


Servis talebi üzerine; içerisinde her türlü alet edevat cihaz ve yedek parça ile donatılmış araçlarımızdan size en uygun ve yakın olanı belirlenir. Operasyon merkezinden iş emri olarak mobil ekiplerin el terminaline gönderilir.

 

İş emrini alan mobil ekip, adrese ulaştığında el terminali ile işletmede bulunan ProAsist barkodunu okutur. Ekibin işletmeye ulaştığı bilgisi müşteri ve ProAsist yetkililerine mail ya da SMS yolu ile iletilir.

 
 Yapılan servis ile ilgili tüm bilgiler, kullanılan malzemeler çalışma süresi el terminaline işlenir. İşletme yetkilisinin mobil imzası ile onay alınır. Termal yazıcıdan servis formu üretilir ve işletme yetkilisine verilir. İş emri kapatılır. Servis bilgileri, mail veya SMS yolu ile müşteri yetkililerine ulaşır.
 
Mobil ekiplerin "Mesleki Yeterlilik Belgeleri" ve "İş Sağlığı ve güvenliği" belgeleri olması zorunludur.




Kaynak:



 
 
Çağın Özçivit Çağın Özçivit Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



Aktif etkinlik bulunmamaktadır.
ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar