elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

2M KABLO İstanbul Üniversitesi ve Demiryolu Fuarı'ndaydı

Kablo sektörünün öncü firması 2M KABLO, insan kaynakları alanındaki etkinliklerine hız kesmeden devam ediyor. 2M KABLO, ElektrikPort’un İstanbul Üniversitesi IEEE Kulübü ile birlikte düzenlediği SEKTÖR GÜNLERİ etkinliğinde ve dünyanın 3. büyük 4. Eurasia Rail Demiryolu Hafif Raylı Sistemler, Altyapı ve Lojistik fuarında yerini aldı.



A- A+
30.03.2014 tarihli yazı 10251 kez okunmuştur.
ElektrikPort’un İstanbul Üniversitesi IEEE Kulübü ile birlikte düzenlediği SEKTÖR GÜNLERİ etkinliğinde 2M KABLO Yönetim Sistemleri ve İnsan Kaynakları Müdürü Sn. Özlem Kolege “Entegre Yönetim Sistemleri ve CV Hazırlama Teknikleri” konulu sunumuyla yer aldı.
 


20 Mart Perşembe günü İstanbul Üniversitesi’nde gerçekleşen etkinlikte entegre yönetim sisteminin avantajları konusunda bilgi veren Sn. Özlem Kolege diğer taraftan öğrencilerin iş hayatına atılma noktasındaki soru işaretleri olduğu bilinciyle sunumunun ikinci bölümünde CV hazırlama ve mülakat konusuna değindi. Etkili CV hazırlama yöntemleri, işe başvuru sürecinde sıkça yapılan hatalar hakkında bilgiler verdi. Sorularına birinci ağızdan cevap bulma olanağı yakalayan geleceğin mühendis adaylarına ayrıca 2M KABLO bünyesinde rol alabilecekleri görevler hakkında da bilgi verildi.
 


2M KABLO; 06 - 08 Mart 2014 tarihinde İSTANBUL FUAR MERKEZİ’nde  Dünyanın 3. büyük 4. Eurasia Rail Demiryolu Hafif Raylı Sistemler, Altyapı ve Lojistik Fuarı'nda yer aldı. Fuara bu sene 25 ülkeden 300’ün üzerinde firma katıldı.  2M KABLO standı fuar sürecinde yerli ve yabancı birçok ziyaretçiyi ağırladı.
 
Ahmet Gökhan Seyrek Ahmet Gökhan Seyrek Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır