elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

20. Küresel Mobil Ödülleri Sahiplerini Buldu

Mobil Dünya Ödülleri, Mobil Dünya Kongresi'nin tamamlanmasıyla sahiplerini buldu. Hangi cihazlar ödüle layık görüldü? Yılın en iyi uygulamaları hangileri oldu? Kazananlarla ilgili tüm bilgiler haberimizde.



A- A+
09.03.2015 tarihli yazı 8353 kez okunmuştur.
20. Küresel Mobil Ödülleri, Mobil Dünya Kongresinde sahiplerini buldu. 9 farklı kategoride ödüller verildi. Verilen ödüllerin bazıları şöyledir:

En İyi Mobil Oyun

Akıllı telefonlarda kullanılan cipsetlerin gelişmesiyle yüksek performanslı oyunlarda gelişti. Gameloft şirketinin geliştirdiği yarış oyunu Asphalt 8: Airborne. Birçok platformda boy gösteren oyun yılın oyunu seçildi. Oyunda farklı ülkelerde yarış yaparak arabalar geliştiriliyor. Günümüzde kullandığımız arabaları oyunda kullanmak mümkün. 





►İlginizi Çekebilir: Mobil Dünya Kongresi|2015

 
 
► En İyi Mobil Güvenlik Çözümü

Güvenliğin önemli olduğu günümüzde birçok şirket güvenlik çözümleri sunmakta. En iyi mobil güvenlik çözümü ödülünü Samsung KNOX en iyi mobil güvenlik sağladığını teyit ederek ödülü aldı.

 



►İlginizi Çekebilir: Bilgi Güvenliği Nedir?

 
►En İyi Akıllı Telefon

Bu yıl ödül 2 akıllı telefona birden verildi. En iyi akıllı telefon ödülünü Apple ve LG'nin amiral gemileri Apple iPhone 6 ve LG G3 aldı.
 

 



►İlginizi Çekebilir: 2014'ün En İyi 10 Android Telefonu

 
► En İyi Tablet
 
Teknolojinin ilerlemesiyle mobil cihazlar hayatımıza daha çok girmeye başladı. Masaüstü bilgisayarlarımızın yerini tablet bilgisayarlar aldı. En iyi tablet ödülünü Microsoft Surface Pro 3 aldı. 2014 yılının üçüncü çeyreğinde Amerika pazarında piyasaya girdi.

 



►İlginizi Çekebilir: Piyasadaki En İyi 5 Tablet

 
► En İyi Giyilebilir Mobil Teknoloji
 
Hayatımıza giren giyilebilir cihazlar arasında saatler büyük yer kaplıyor. 5 Eylül 2014 yılında Amerika da piyasaya giren Motorola firmasının ürettiği Moto 360 saati en iyi giyilebilir mobil teknoloji ödülüne layik görüldü. Cihaz oldukça şık bir tasarıma sahip. Ayrıca Android Wear işletim sistemine sahip.

 



►İlginizi Çekebilir: Android Wear Nedir?

 
► 100$ Altı En İyi Akıllı Telefon
 
Düşük fiyata da akıllı telefon olabileceğini ispatlayan Motorola, Moto E modeliyle 100$ altı en iyi akıllı telefon ödülünü aldı. 

 

 
►Mobil Dünya Kongresindeki En İyi Cihaz
 
Samsung'un geliştirdiği bükülebilir ekran teknolojisinin en güzel örneklerinden biri Samsung Galaxy S6 Edge. Mobil Dünya Kongresindeki en iyi cihaz ödülüne layik görüldü.

 



►İlginizi Çekebilir: Samsung Galaxy S6 Edge

 
Kaynak:

►GlobalMobileAwards
 
Yunus Özkaya Yunus Özkaya Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.