elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Piyasadaki En İyi 5 Tablet

Teknoloji her geçen gün hızla ilerliyor. Piyasaya her yeni ürün eklendikçe ürünün benzerleri de artmaya başlıyor. Sizler için piyasadaki en iyi 5 tableti inceledik. Hadi bir de ürünlere yakından bir göz atalım.



A- A+
30.01.2015 tarihli yazı 13006 kez okunmuştur.
Ipad Air 2

A8X işlemcisi ile güçlendirildi. Daha iyi bir kamera yerleştirildi. İnce ve daha hafif hale getirildi. Touch ID sistemi getirildi. Tüm bu güzel değişimlere rağmen çok farklı yenilikler getirilmedi. Mesela, pil süresi aynı kaldı. Ama bu süre yinede diğer tabletlere göre çok daha iyi bir durumda. Ipad Air 2, kaliteli standartı yüksek olan bir tablettir.

Aşağıdaki görselde Apple Ipad Air 2 'nin tüm özelliklerini görebilirsiniz.




►İlginizi Çekebilir : Dünden Bugüne Apple

 
Google Nexus 9
 
Google Nexus 9 Android Lollipop 5.0’ı çalıştıran ilk tablettir. Birçok uygulama açıkken bile hızını koruyabiliyor. Bu uygulamalar arasındaki geçişlerini de çok seri gerçekleştirebiliyor. Tasarımı, kullanıcıyı çok rahat hissetiriyor. Tüm bu güzel yanlarına rağmen ne yazık ki şu an, piyasadaki tüm uygulamalar Android 5.0’ı desteklemiyor. Ayrıca en yüksek kapasitesi 32 GB olarak üretildi. Üstelik Micro SD kart çıkışı da yerleştirilmemiş. Yine de gelecekteki güncellemeler ve şimdiki hızıyla, tablet en iyiler arasındaki yerini koruyacaktır.

Aşağıdaki görselde Google Nexus 9'un tüm özelliklerini görebilirsiniz.
 



►İlginizi Çekebilir : Google Robot Ordusu

 
Nvidia Shield Tablet
 
Nvidia Shield, Tegra K1 işlemcisi ile birçok yüksek grafikli oyunu oynama imkanı sunuyor. Arttırılabilir MicroSD hafızası ve Android 5.0  işletim sistemi ile yüksek bir performans sergileyebilir. Ayrıca tabletten ayrı olarak satılan, kablosuz oyun kumandası ile tableti televizyona bağlandığınızda, size mükemmel bir oyun zevki sunacaktır. Tüm bu güzel yanlarına rağmen kasasının plastik olması ve Android markette K1 işlemciyi destekleyen çok fazla oyun bulunmaması, tabletin dezavantajları arasında sayılabilir.Yine de oyun severler için fiyatı ve teknik özellikleri bakımından en iyi tabletler arasında sayılabilir.

Aşağıdaki görselde Nvidia Shield Tablet'in tüm özelliklerini görebilirsiniz.
 



►İlginizi Çekebilir : Nvidia Tegra 4. Nesil

 
Samsung Galaxy Tab S (8.4-inch)
 
Samsung Galaxy Tab S 8.4 çok ince bir tasarıma,  yüksek çözünürlüklü bir ekrana ve ayrıca Android KitKat işlemcisine sahip. İnce dizaynı, yüksek çözünürlüklü ekranı ve batarya ömrü ile Samsung Galaxy Tab S 8.4 çok şık bir tablet olarak piyasanın üst basamaklarında yer almaktadır.

Aşağıdaki görselde Samsung Galaxy Tab S (8.4-inch)'in tüm özelliklerini görebilirsiniz.
 



►İlginizi Çekebilir : Dünden Bugüne Samsung

 
Microsoft Surface Pro 3
 
Microsoft Surface Pro, 12 inç’lik yüksek çözünürlüklü bir ekranı olmasına rağmen önceki versiyonlarına göre daha ince ve daha hafif olarak dizayn edilmiştir. Tabletin arkasındaki destek çubuğu, kullanımı daha kolay hale getirmiştir. Ayrıca tablete dahili olarak gelen kalem desteği de bulunmaktadır. Tüm bunların yanı sıra, klavye koruyucusunun fiyata dahil olmaması ve Touchpad’in istenilen boyutlarda yapılamaması, dezavantajları arasında yer almaktadır. Herşeye rağmen Microsoft’un, şu ana dek yaptığı en iyi tablet olma ünvanını elinde bulundurmaktadır.

Aşağıdaki görselde Microsoft Surface Pro 3'ün tüm özelliklerini görebilirsiniz.
 



►İlginizi Çekebilir : Microsoft Hololensi Tanıttı

 
Eğer incelememizi isteğiniz başka tabletler varsa yorum bölümünde belirtiniz. Diğer yazılarımızda onları da sizlere aktarmaya çalışalım.



Kaynak:
►Cnet

Ali Selek Ali Selek Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



Aktif etkinlik bulunmamaktadır.
ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar