elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Telefonlar Arası Şarj PowerMe ile Artık Mümkün!

Telefonlar arası enerji aktarımını PowerMe adı verilmiş olan bağlantı kablosu ile gerçekleştirebilir ve dosya aktarımı yapabilirsiniz. PowerMe’nin ayrıntıları haberimizde.



A- A+
01.02.2016 tarihli yazı 8779 kez okunmuştur.
Her geçen gün mobil cihazların özellikleri artmakta ve bununla birlikte pil ömrü bir sorun haline gelmektedir. Telefonunuzun şarjı azaldığında veya tamamen bittiğinde PowerMe’yi kullanarak bir başka telefonu veya tableti o an için bir Power Bank haline getirmek mümkün. 


Kablonun üzerinde belirtilmiş olan artı kısmını şarj etmek istediğiniz cihaza ve eksi kısmını enerji (ç)almak istediğiniz diğer cihaza bağladınız zaman şarj etme işlemi başlayacaktır. MicroUSB girişi bulunan çoğu cihazda çalışabilen PowerMe’yi iOs işletim sistemi bulunan cihazlar için yanında gelen küçük adaptörüyle birlikte kullanmak gerekiyor.
 


Sadece şarj etmeye yardımcı olmakla kalmayıp, dosya paylaşımı, kamera veya USB’den ekrana yansıtma gibi çeşitli kullanım alanlarına sahip olan PowerMe, satışa farklı renk seçenekleri ile birlikte sunulmuş olup 11$ gibi bir fiyata satın alınabiliyor ve dünyanın her tarafına kargo ile gönderimi mevcut.


Kaynak:


indiegogo

Yazar: Hasret Can Karakaya
Hasret Can Karakaya Hasret Can Karakaya Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.