elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Phoenix Contact'tan Yeni Bir Ürün
"RIFLINE Complete Röle"

Phoenix Contact, Swissotel The Bosphorus Hoteli'nde gerçekleşen lansmanda Endüstriyel Röle Sistemi olan RIFLINE Complete'i tanıttı. Kullanılan Push-In teknolojisi ile en başta zaman ve maliyet tasarrufu sağlayan röle sistemi hakkında detaylar haberimizde.



A- A+
07.03.2014 tarihli yazı 11078 kez okunmuştur.

Phoenix Contact Rifline complete röle ürün gamında, diğer birçok üründe kendini kanıtlamış Push-in Teknolojisi’ni tanıttı. Bağlantı tekniği, iletkenin klemense doğrudan geçirilmesi sayesinde aletsiz kablo bağlantısı yapmaya olanak sunan bu yeni sistem ile kurulum süreleri oldukça kısalmaktadır.

 

► Şekil 1: Rifline complete, Clipline complete modüler klemenslerinin aksesuarıyla geliştirilebilir.
 

Push-in Teknolojisi’nin yanı sıra Rifline complete ürün gamının tüm soketlerinde, giriş kablosunda ortak negatif potansiyel (A2 bağlantısı) köprülenebilecek şekilde uygulanebiliyor. Bu amaçla, Clipline-complete klemens ürünlerinin geçmeli köprüleri kullanılır. Bu sayede azami derecede zaman ve maliyet tasarrufu elde edilir.

 

 İlginizi Çekebilir : Phoenix Contact'ın Dijital Medya Partneri ElektrikPort Oldu

 


► Şekil 2: Push-in teknolojisi, röle sisteminin kablolamasını çok kolaylaştırır.
 

Sözü edilen köprülemelerin yanı sıra Rifline complete ürün gamı, Clipline complete modüler klemenslerinin başka aksesuarlara da uyum sağlaması, röle etiketleri için ayrı stok tutma ihtiyacını ortadan kaldırır. Röle modülleri, örneğin ayırma koluna takılabilen standart etiket şeritleri ile etiketlenebilir. Buna ilaveten, soketlerin üzerindeki etiket taşıyıcılara da başka işaretler takılması mümkündür.
 

 

► Şekil 3: Giriş tarafında ortak negatif potansiyeli bütün modüller üzerinden köprülenebilir.

 

► Şekil 4: Rifline complete geçmeli zaman modülü (RIF-T3-24UC) sayesinde röle modülünden zaman modülüne dönüştürülür.


 


ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.