elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Phoenix Contact'ın Dijital Medya Partneri ElektrikPort Oldu

Yaptığı çalışmalar ile elektrik, enerji ve otomasyon sektörüne yön veren Phoenix Contact, dijital medya partneri olarak Elektrik Port’u tercih etti. Swissotel The Bosphorus’da gerçekleşen imza töreni ile bundan sonra Elektrik Port olarak Phoenix Contact Türkiye ile ortak içerik yayıncılığı, üniversite & sanayi iş birliği projeleri ve sürpriz saha aktiviteleri gerçekleştireceğiz.



A- A+
06.03.2014 tarihli yazı 10429 kez okunmuştur.
4 Mart 2014 Salı günü Swissotel The Bosphorus’da Phoenix Contact Türkiye ve ElektrikPort arasında işbirliği anlaşması imzalandı. Bu anlaşmayla Phoenix Contact dijital yayıncılık çalışmalarını Türkiye’nin En Büyük Mühendislik Portalı ElektrikPort ile geniş kitlelere ulaştıracak. Anlaşmanın temel amacı; mühendisler, teknisyenler, teknikerler, akademisyenler ve mühendislik öğrencileri gibi sektörel hedef kitlenin ihtiyacı olan en güncel teknik bilgilerin en doğru şekilde yayın dünyasına kazandırılmasıdır.
 


Soldan sağa: ElektrikPort Satış ve Pazarlama Müdürü Gülbin US OVACIK, ElektrikPort Genel Müdürü Ayça AYÇİÇEK, Phoenix Contact Genel Müdürü Gökhan YÜCEL, Phoenix Contact Pazarlama ve İş Geliştirme Müdürü Ömer Tarhan DİVARCI


Phoenix Contact, Pazarlama ve İş Geliştirme Müdür Ömer Divarcı’nın açılış konuşması ve Ürün Yönetmeni Kerem Kökel'in, RIF LINE Serisi ürünlerinin tanıtımını yapmasının ardından lansman, işbirliği anlaşması imza töreniyle sona erdi. Phoenix Contact Genel Müdürü Gökhan Yücel ve ElektrikPort Genel Müdürü Ayça Ayçiçek yapılan anlaşmadan büyük heyecan ve memnuniyet duyduklarını belirterek, çalışmaların mühendislik sektöründe yeni bir soluk getirmesini beklediklerini dile getirdiler.
 


Phoenix Contact Hakkında
 
İletkenler arasındaki ve baskılı devre üzerindeki elektriksel bağlantılar, otomasyon teknolojisi, sinyal dönüşümü ve aşırı gerilim koruma dünyasının lider firmalarından olan Phoenix Contact tüm dünyada yaratıcı ve yenilikçi ürünler sunmaktadır.
 
‘Bakır ve Fikirler’ den yola çıkılarak 1923 yılında kurulan Phönix Elektrizitatsgesellschaft, H. Knümann & Co.’nun Almanya’daki enerji firmaları ile yaptığı yoğun temaslar sonucu modüler ve ray klemenslerini icat etmiştir. Günümüzde, Firma Genel Merkezi Blomberg, Almanya’dadır. 1986 yılında kurulan Phoenix Contact Türkiye, günümüzde 45 çalışanı, ülke çapında yaygın ofis ve bayilik teşkilatı ile müşterilerine her zaman en iyi hizmeti vermeyi amaçlamaktadır.
 


ElektrikPort Hakkında
 
ElektrikPort, aylık 250.000 ziyaretçisi, 500.000'den fazla sayfa görüntüleme sayısı ve 70.000 kişilik sosyal networkü ile Türkiye’nin En Büyük Mühendislik Portalı’dır. Üniversite - sanayi işbirliği kapsamında önemli bir rolü bulunan ElektrikPort, üniversite öğrencileri ve sektörün önde gelen firmalarını bir araya getirerek bir sinerji oluşturmayı hedeflemiştir. Elektrik dünyasının nabzını tutar, gelişmeleri ve yeni ürünleri tanıtır. Aynı zamanda sektör yetkilileri ile sıcak bir iletişim kurarak iş dünyasındaki sorunları, çözüm önerilerini ve beklentileri aktarır. Mühendisten öğrencilere, teknikerden akademisyene kadar çok geniş bir sektörel kitleye hitap eden ElektrikPort, sektöre yön veren bir mühendislik portalı olarak yayın hayatına devam etmektedir.
 


 

GÜNÜN FİRMASI