elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

AGİD'in Dijital Medya Partneri ElektrikPort Oldu

AGİD (Aydınlatma Gereçleri İmalatçıları Derneği) ve ElektrikPort arasında, işbirliği ve stratejik ortaklığın kurulması amacıyla protokol imzalandı. ElektrikPort imzalanan bu işbirliği ile Aydınlatma Gereçleri İmalatçıları Derneği (AGİD)’nin Dijital Medya Partneri oldu. Sektör için bu önemli gelişmenin ayrıntıları haberimizde...



A- A+
20.01.2014 tarihli yazı 7919 kez okunmuştur.
AGİD (Aydınlatma Gereçleri İmalatçıları Derneği) ve ElektrikPort arasında işbirliği anlaşması imzalanmış olup, ElektrikPort, yürüttüğü başarılı çalışmalarına AGİD’in “Dijital Medya Partneri” olmayı da eklemiştir. Bu önemli anlaşma, AGİD Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Fahir Gök, ElektrikPort Genel Müdürü Ayça Ayçiçek ve ElektrikPort Satış ve Pazarlama Müdürü Gülbin Us Ovacık tarafından sağlanmıştır.  
 
 
Yapılan bu anlaşma ile hızla gelişmekte olan aydınlatma sektöründeki gelişme ve yeniliklerinin dijital dünyada bu alanla ilgili her kesimden insana ulaştırması hedeflenmektedir. Sektöre yön veren ElektrikPort ile ortak çabalar ve anlaşmalar vasıtasıyla kurumsal/akademik ilişkileri arttırmak amacıyla kurulan AGİD yapılan bu anlaşmayla birlikte sektörde ses getirecek yeni haberleride beraberinde getirecektir.



Aydınlatma Gereçleri İmalatçıları Derneği (AGİD) Hakkında

Aydınlatma Gereçleri İmalatçıları Derneği, 1997 yılında, Türk üreticilerinin uluslararası piyasa da temsil edilmesini sağlamak, tüketici haklarını korumak, sektörün kimlik bilincini yerine getirmek ve kurumsal/akademik ilişkileri kuvvetlendirmek amacıyla kurulmuştur. AGİD gerek yurt dışı ve yurt içinde aydınlatma sektörünün temsilcisi olarak görülmektedir.  Günümüzde ise Türk aydınlatma sektörünün önemli bir bölümünü temsil edecek büyüklüğe ulaşmıştır.
 


ElektrikPort Hakkında

ElektrikPort, aylık 250.000 ziyaretçisi, 500.000'den fazla sayfa görüntüleme sayısı ve 65.000 kişilik sosyal networkü ile Türkiye’nin en büyük mühendislik portalıdır. Üniversite - sanayi işbirliği kapsamında önemli bir rolü bulunan ElektrikPort, üniversite öğrencileri ve sektörün önde gelen firmalarını bir araya getirerek bir sinerji oluşturmayı hedeflemiştir. Mühendisten öğrencilere, teknikerden akademisyene kadar çok geniş bir sektörel kitleye hitap eden ElektrikPort, sektöre yön veren bir mühendislik portalı olarak yayın hayatına devam etmektedir.


 
Engin Gülgör Engin Gülgör Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır