elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Fast Food Restoranları Vestel LED Aydınlatma Ürünleri Kullanıyor

Vestel LED Aydınlatma, fast food restoranlarında %80'e varan tasarruf sağlıyor. Dünyaca ünlü Burger King, aydınlatma ürünleri olarak Vestel LED Aydınlatma ürünlerini kullanarak, hem enerji tasarrufu sağlıyor, hem de aydınlatma sorunlarını çözerek şık bir görüntü elde ediyor.



A- A+
19.08.2014 tarihli yazı 10443 kez okunmuştur.
Burger King mağazalarında LED aydınlatmanın sağladığı kaliteli ışığın doğru yerde doğru uygulamayla kullanımı sayesinde müşterilerin daha konforlu ve şık bir ortamda yemek yemeleri sağlandı. Homojen ışık dağılımına sahip Vestel LED panel ve downlight ürünlerin kullanılması ile ortam atmosferi değiştirilirken, yeni ürünlerle birlikte %55 tasarruf sağlandı.



 Resim 1: Burger King mağazaları Vestel LED Aydınlatma ürünlerini kullanıyor.

Burger King, Arby's, Sbarro, Popeye's, Mado, Hacıoğulları, Köfteci Ramiz ve Cafe Crown yoğun enerji tüketimini azaltmak ve tasarruf sağlamak amacıyla, Vestel LED Aydınlatma ürünlerini tercih etmektedir. Yüksek verimliliğe sahip ürünler %80'e varan enerji tasarrufu sağlarken, 35.000 saatlik ürün ömrü, bakım maliyetlerini önemli oranda düşürmektedir. 



 Resim 2 :Günün 14 saati ve yılın 365 günü müşterilerine hizmet veren EYÜP VIALAND AVM'de bulunan Burger King tasarruf miktarları


 
►Vestel LED Downlight

Vestel LED Downlight ürünleri çok farklı alanlarda kullanılabilir. Farklı güç değerlerine göre seçim olanağı tanınan LED Downlight ürünleri farklı ışık akısı, ışık rengi ve çeşitli boyutlarda olması sebebiyle kullanım alanlarını yaygınlaştırmıştır. Ayrıca hem müşteriye hem de çalışana doğru ve kaliteli bir aydınlatma sağlar. 
 


 Vestel LED Downlight ürünlerine ve daha fazla teknik bilgiye ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.


 
Vestel LED Etanj
 
Ürünlerin depolandığı alanlarda kullanımı tercih edilen Etanj Pro Serisi, IP65 koruması ile suya ve toz karşı korunmalıdır. Acil durum kiti ile birlikte kullanıldığında kesinti durumunda 3 saate kadar çalışmayı sürdürür.
 


 Vestel LED Downlight ürünlerine ve daha fazla teknik bilgiye ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.


 
Vestel LED Panel Backlit 

Müşterilerin bulunduğu alanlarda ve mutfakta kullanımı tercih edilen Panel Backlit Pro Serisi, sağladığı homojen aydınlatma ile uygulanan alanlarda rahat bir ortam sağlar.

 Vestel LED Panel Backlit ürünlerine ve daha fazla teknik bilgiye ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.


 
Kaynak: 


Engin Gülgör Engin Gülgör Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır