elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

2M KABLO ve Koruncuk Vakfı İşbirliği

2M KABLO çok önemli bir sosyal sorumluluk projesine imza attı. 2M KABLO ve Koruncuk Vakfı işbirliği ile Koruncukların Bolluca Çocuk köyündeki kablo ihtiyaçlarına destek verilecek.



A- A+
07.08.2014 tarihli yazı 9665 kez okunmuştur.
2M KABLO “Hayata tutunmaları için el verdik”  sloganıyla Koruncukların Bolluca Çocuk köyündeki kablo ihtiyaçlarına destek verdi. 2M KABLO Yönetim Kurulu üyesi Sn. Sonnur Bahçekapılı ile Yönetim Sistemleri& İnsan Kaynakları Müdürü Sn Özlem Kolege Bolluca Çocuk Köyü’nü ziyaret ederek Koruncuk Vakfı Genel Müdürü ve Bolluca Çocukköyü Koordinatörü ile gelecekteki projelerini görüştüler.

1979 yılında gönüllü kişiler tarafından kurulan Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı (TKMÇV), her çocuğun şefkat, sevgi ve anlayış görme, yeterli beslenme ve sağlıklı bir ortamda yaşama, oyun ve eğlence olanaklarından yararlanma, çağdaş bir eğitim alma ve yeteneklerini geliştirme yönünde faaliyetlerine devam ediyor.



2M KABLO, sosyal sorumluluk projelerine önem veriyor.

►İlginizi Çekebilir: 2M KABLO Ödüllü Resim Yarışması Gerçekleştirdi

Koruncuk Vakfı

34 sene evvel birkaç duyarlı insan korunmaya muhtaç çocukların iyiliği için yola çıktı.

1979 yılında gönüllü kişiler tarafından kurulan Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı (TKMCV), her çocuğun şefkat, sevgi ve anlayış görme, yeterli beslenme ve sağlıklı bir ortamda yaşama, oyun ve eğlence olanaklarından yararlanma, çağdaş bir eğitim alma ve yeteneklerini geliştirme, kısaca insan haysiyetine yakışır bir şekilde yaşama hakkı olduğuna inanmaktadır.

Vakfın hedefi en kısa zamanda, Türkiye’nin en çok ihtiyaç duyulan illerinde 5 Çocukköyü daha kurmak ve daha birçok Koruncuk’un yüzünü güldürmektir.
 


Koruncuk Vakfı Tanıtım Videosu
 
Kaynak: 

Engin Gülgör Engin Gülgör Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır