elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Aydınlatma Projeleri Uygulamaları |
Vestel LED Mini Spot

Vestel LED Aydınlatma, 'Yönlendirilebilir Mini Spot' ile aydınlatma projelerine çözüm sunuyor. Aydınlatma sektöründe ki payı gittikçe artan Vestel LED Aydınlatma, farklı ürün yelpazesi ile de projelerin vazgeçilmez parçası haline geliyor. O ürünlerden bir tanesi olan Mini Spot ürünü hakkında detaylı bilgiye yazımızdan ulaşabilirsiniz.



A- A+
23.08.2014 tarihli yazı 14461 kez okunmuştur.
Dost teknoloji Vestel, yönlendirilebilen kasa tasarımı, 30.000 saate varan uzun kullanım ömrü ve 3000K/6000K farklı renk sıcaklıkları ile aydınlatma projelerine çözüm sunuyor. Halojen spotlara kıyasla 10 kata varan daha uzun kullanım ömrüne sahip Vestel LED Mini Spot ve 80 renksel geriverim ile hem tasarruflu hem de kaliteli aydınlatma sağlıyor.



 




Vestel LED Mini Spot sahip olduğu birçok ürün özelliği ile ön plana çıkmaktadır. Güçlü ışık akısı ve uzun ömrünün yanı sıra mekanik özellikleri ile de ön plana çıkan Vestel LED Mini Spot, 0.085 kg net ağırlığa sahip olup 40-45 dereceye varan çalışma sıcaklığıyla da oldukça verimli bir yapıya sahiptir. Teknik özelliklerine ek olarak 'Vestel LED Mini Spot' portatif boyutu ve şık tasarımıyla aydınlatma projeleri için eksiksiz bir çözümdür.


 


 
 
 Vestel LED Mini Spot ürünlerine ve daha fazla teknik bilgiye ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.





 

Kaynak

Engin Gülgör Engin Gülgör Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



Aktif etkinlik bulunmamaktadır.
ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar