elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

2M KABLO Geleneksel Aile Pikniği Etkinliğini Gerçekleştirdi

2M KABLO sektörün önde firmalarından biri olmasıyla birlikte yeni teknolojileri ile en iyi ve en kaliteli ürünleri ortaya çıkarıyor ve müşterinin kullanımına sunuyor. İşte tüm bu kaliteli ürünler firma içindeki "aile" ortamıyla sağlanıyor. Firma içinde aktiviteler düzenleyerek hem çalışanlarını iş hayatından uzaklaştırıyor hem de aileleri ile güzel bir zaman geçirmesini sağlıyor. Tabi ki tüm bunlar çalışma motivasyonunu da olumlu etkiliyor.



A- A+
12.09.2014 tarihli yazı 10305 kez okunmuştur.
2M KABLO şirket içinde yaptığı etkinliklerle çalışanların motivasyonunu artırıyor. Daha önce düzenlediği "Ödüllü Resim Yarışması"ndan sonra bu doğrultuda yeni bir etkinlik düzenleyerek "Geleneksel Aile Pikniği"ni gerçekleştirdi.


 
Çalışanlar çocuklarıyla birlikte keyifli dakikalar geçirdiler.

Geçtiğimiz ay 2M KABLO çalışanlar ve aileleri katılımıyla her yıl düzenli yapılan “Geleneksel Aile Pikniği” ile etkinlik boyunca mini bir canlı konser, çeşitli yarışmalar ve aktiviteler gerçekleşti.


 
Firma çalışanları kendi aralarında daha fazla zaman geçirerek iş ortamından uzaklaştılar.

Bu tür aktiviteleri çok önemseyen 2M KABLO, "eğer çalışanlarının morali yerinde değilse, bir şirketin rekabet ortamında var olabilmesi mümkün değildir." prensibiyle çalışanlarının motivasyonunu artırmayı hedefliyor. Peki, "Bir iş yerinde çalışanların motivasyonunun düşüklüğünün sonuçları nelerdir?" sorusuna ise temel birkaç cümle ile cevap vermeye çalışalım.

► Yetişmesi gereken işler zamanında bitmez.
► Yapılan işler eksik veya hatalıdır.
► İş yerinde çalışanların mutsuz yüz ifadesi vardır.
► Gün içinde mola vermek için fırsat kollanır.
► İş yerinde çalışanlar arasında çatışmalar, tartışmalar yaşanır.
► Katılımcı bir çalışan profili yoktur.
► Çalışan ve yönetici arasında uyumsuzluk ve iletişim eksikliği vardır.
► Çalışanlarda işe gelmemek için hastalık gibi bahaneler çoğalır.





 

Kısacası yüksek motivasyonla çalışan bir firma çalışanı, o firmaya istenilenden fazlasını verebilir. Bu yüzden çalışanın motivasyonunun üst seviyede olduğu 2M KABLO'da bu gibi etkinlikler sürekli olarak devam etmektedir. Bu etkinlik boyunca çalışanlar aileleri ile güzel bir gün geçiriyor.


 
Çalışan personelin çocukları beraber oynama fırsatı buldular ve keyifli bir gün geçirdiler.

Ayrıca, 2M KABLO bünyesinde devam etmekte olan öneri sistemi ile farklı süreçlerle ilgili görüş bildiren ve değerlendirilerek olumlu sonuçlanan, öneri sahibi mavi yakalı personelin ödül töreni gerçekleşti.


 
Öneri sistemi kapsamında fabrikada öneri kutusuna gelen farklı alanda öneriler değerlendirilip ödüllendiriliyor.


Kaynak: 

Engin Gülgör Engin Gülgör Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır