elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Güneş Enerjisiyle Telefonunuzu Şarj Edin

Güneş enerjisiyle çalışan sistemlerle her yerde karşılaşıyoruz. Kendimizin de bizzat tasarladığı bu sistemler yavaş yavaş daha da günlük hayatımıza yerleşiyor. Bu haberimizde şu an satışta olan pratik telefon, mp4, mp3 gibi bir çok cihazı güneş enerjisiyle şarj etmeye yarayan XDModo Solar Şarj'dan bahsedeceğiz.



A- A+
14.11.2013 tarihli yazı 11937 kez okunmuştur.
Güneş enerjisinin artık yeni bir teknoloji olmadığını biliyoruz. Ama cihazlarımızı güneş enerjiysiyle şarj etmek tabi ki güzel ve inovatif bir fikir oldu daima. Derler ya sen bunu güneş alan bir yere koy diye. İşte biz de aynısını diyeceğiz. Telefonunuzu güneş alan bir yere koyun, şarj için gayet yeterli olacaktır. Normal şartlarda telefonu direk bağlantısız güneş enerjisiyle şarj etmek, telefonun iç yapısına ve bileşenlerine kimyasal olarak zarar verebilir. Fakat  XDModo Solar Şarj cihazıyla bu sorun ortadan kalkıyor. Çünkü bu cihaz bir kablo bağlantısıyla telefonunuza bağlanıyor ve güneşin zararlı olan ışınları haricindeki enerjiyi emerek telefonunuzu şarj ediyor. 
 
 

Telefonunuzu şarj etmek için XDModo Solar Şarj cihazını cama ve pencereye yapışkan yüzeyi sayesinde yapıştırarak maksimum verim alabilirsiniz. 1400 mAh'lık lityum piline sahip cihaz güneş enerjisiyle kendini şarj ettikten sonra telefonunuzu şarj ediyor. Bu telefonunuzu pil bakımından daha güçlü kılar çünkü, şarj edilen bir vasıtasıyla telefonunuz yeniden şarj edliyor.


 İlginizi Çekebilir : Güneş Enerjisinden Nasıl Elektrik Enerjisi Elde Edilir?


 
Cihaz ofisinizde, evinizde her yerde şarj etmek için pencerenize yerleştirilmiş olabilir. Örneğin aracınızda veya diğer ekstrem yerlerde karşılaştığınız olağandışı durumlarda bile anlık olarak hemen telefonunuza müdahale edebilirsiniz. XDModo Solar Cihazı dış mekanlarda bile kullanılabilir. İçindeki pili sayesinde önceden de açık bıraktıysanız, güneşe gerek kalmadan iç piliyle şarj edebilirsiniz. Sadece telefonlar dışında iPadlerinizi, tablet bilgisayarınızı, iPod'larını, mp3 çalarlarınızı da şarj edebilirsiniz.
 
 

Teknik Özellikler
 
Uyumlu Telefonlar: HTC, Apple, iPhone, Samsung, Motorola, Toshiba, Panasonic, Blackberry, Nokia, Sony-Ericsson, LG, Palm
Tip: Acil / Taşınabilir
Güç Kaynağı: Güneş Enerjisi, USB

 
 

Bu cihazı bir USB kablosu yardımıyla telefonuza bağlayabilirsiniz. XDModo Solar Charger telefonunuzu şarj etmek için yeşil bir yoldur ve tasurrufludur. Eğer siz de bir çevreciyseniz ve yenilenebilir enerji kaynaklarına ilgi duyuyorsanız, satın almak isteyebilirsiniz:

 
 
► Satın almak için tıklayınız.


Kaynak:

►wonderfulengineering


 

ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.