elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Elimko Yönetim Kurulu Üyesi Malik Aviral |
2015 WIN Fuarı Video Röportaj

2015 WIN Fuarı kapsamında ElektrikPort olarak sektörün öncü firmaları ile gerçekleştirdiğimiz röportajlarımızdan Elimko firmasının Yönetim Kurulu Üyesi Sn. Malik Aviral ile yaptığımız röportajı sizlere sunuyoruz.



A- A+
06.05.2015 tarihli yazı 6786 kez okunmuştur.
WIN Automation fuarında ElektrikPort olarak, sektörünün öncü firmalarının değerli temsilcileri verdikleri objektif cevaplar ve tavsiyeler almak ve fuarı daha anlamlı kılmak adına otomasyon teknolojilerinin dev firmalarıyla röportajlarımızı gerçekleştirdik.

Fuar katılımcıları arasında "otomatik kontrolde güvenilir isim" Elimko firması ile yönetim kurulu üyesi Sn. Malik Aviral ile faaliyet gösterdiği sektör, rekabet, şirket açısından fuarlar, bir önceki yılın değerlendirmesi ve bir sonraki yılın beklentisi hakkında konuştuğumuz röportajımızı buradan izleyebilirsiniz.


Röportajımızın Tamamını İzleyebilirsiniz:



Röportaj: Elimko Yönetim Kurulu Üyesi Malik Aviral


     
 Konu hakkında merak ettiğiniz her türlü soruyu
   bizlere sayfamızdan yorum olarak iletebilirsiniz.




ELİMKO HAKKINDA

Elimko Ltd. Şti. OTOMATİK KONTROL'da aktivite gösteren, konusunda lider bir kuruluştur.

1500 m2si merkez, 7000 m2si fabrika olmak üzere toplam 8500 m2 kapalı alanda çalışmalarını sürdüren firmamız, 1976 yılından beri Türkiye'de Otomatik Kontrol'da gereksinim duyulan Elektronik Ölçü, Kontrol, Kayıt Cihazları, Termokupl, Rezistans Termometre, Çeşitli Sensörler, Band Kantarları, Dozaj Bandları, Tartı Ekipmanları üretmektedir.

Mühendislik birikimi ile çok çeşitli kuruluşlara komple anahtar teslimi otomatik kontrol sistemleri kurmaktadır.

60 dönüm arazi içinde yer alan geniş imkanlara sahip fabrikası ile firmamız, ciddi-titiz-tutarlı çalışmaları ile ülkemizde OTOMATİK KONTROL'DA GÜVENİLİR İSİM olmuştur.
 
Mustafa Şirin Mustafa Şirin Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.