elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Cumartesi Seminerleri |
Yıldırım ve Şebeke Darbelerine Karşı A.G. Parafudrları ve Seçim Kriterleri

Türkiye'nin En Büyük Mühendislik Portalı ElektrikPort, sektöre heyecan verici yeni bir projeye imza atıyor: "Cumartesi Seminerleri". İlk konuğumuz OBO Bettermann Türkiye TBS Ürün Grubu Müdürü Sn. Serdar AKSOY. 24 Mayıs 2014 - Saat 11.00'de canlı yayında takipçilerimiz ile tv.elektrikport.com adresinde buluşacak. Detaylar Haberimizde:



A- A+
21.05.2014 tarihli yazı 8552 kez okunmuştur.
 
[GÜNCELLEME
] 24 Mayıs 2014 Tarihli Elektrik Port Cumartesi Seminerleri 'nin ilk konuğu OBO BETTERMANN TBS Ürün Müdürü sn. Serdar AKSOY'un "A.G Parafudrları ve Seçim Kriterleri" konu başlıklı sunumunu izleyebilirsiniz.





Canlı Yayın: tv.elektrikport.com



"Sektörel Eğitim Projesi:
Cumartesi Seminerleri"

Türkiye'nin En Büyük Mühendislik Portalı ElektrikPort, sektöre heyecan verici yeni bir projeye imza atıyor. "Elektrik Port Cumartesi Seminerleri" ile konusunda uzmanlığı kanıtlanmış olan, sektöre yön veren firmaların yönetici ve mühendislerini ofisimizce misafir ederek, canlı yayın aracılığı ile siz değerli ziyaretçilerimizin hizmetine sunuyoruz. Kayıt gerektirmeden, ücretsiz olarak 24 Mayıs 2014 - Cumartesi | Saat: 11.00'de  tv.elektrikport.com 'a davetlisiniz.

Cumartesi Seminerleri'nde bu hafta konuğumuz, OBO Bettermann firmasından, "Yıldırımdan Korunma Sistemleri" üzerine bir çok seminer ve eğitim programlarına katılan ve konusunda uzman olan, Türkiye TBS Ürün Grubu Müdürü Sn. Serdar AKSOY olacak ve Elektrik Port takipçileri ile canlı yayında buluşacaktır.

 


Yıldırım ve Şebeke Darbelerine Karşı
 
A.G. Parafudrları ve Seçim Kriterleri 



Canlı Yayın: tv.elektrikport.com

 

24 Mayıs 2014 Cumartesi | Saat: 11.00 - 12.00



#AGparafudr Hastag'ini kullanarak twitter üzerinden sorularınızı canlı yayın öncesinde ve sırasında OBO Bettermann Türkiye TBS Ürün Grubu Müdürü Sn. Serdar AKSOY'a iletebilirsiniz. Canlı yayında soracağımız bir soru ile sürpriz hediyeler sizleri bekliyor olacak.

 


ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.