elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Avrasya Aydınlatma ve Elektrik Fuarı Antalya'da Kapılarını Açıyor

Avrasya Aydınlatma, Elektrik ve Bina Otomasyon Teknolojileri Fuarı, 16-18 Mart 2016 tarihleri arasında yüzlerce katılımcısını ve Orta Doğu, Körfez Ülkeleri ve Türki Cumhuriyetlerden on binlerce ziyaretçisini Antalya Fuar Merkezi’nde ağırlayacak. Ayrıntılar haberimizde.



A- A+
17.11.2015 tarihli yazı 6715 kez okunmuştur.
16-18 Mart 2016 tarihlerinde düzenlenecek olan Avrasya Aydınlatma, Elektrik ve Bina Otomasyon Teknolojileri Fuarı, yüzlerce katılımcısını ve Orta Doğu, Körfez Ülkeleri ve Türki Cumhuriyetlerden on binlerce ziyaretçisini Antalya Fuar Merkezi’nde ağırlayacak.
 
 


Fiberli’nin ana sponsorluğunda ve TUYAD-Uydu Elektronik İletişim İş İnsanları Derneği’nin ve Türkiye Elektrik Elektronik Teknisyenleri Esnaf ve Sanatkârlar Federasyonu’nun desteğiyle gerçekleşecek olan fuar ilk kez düzenlenecek olup, yüksek bir ziyaretçi sayısına ulaşmayı hedefliyor. Antalya’nın konumu ve yeni ticaret kapısı olması özelliğinden yararlanarak uluslararası gelişmiş ağı ile uluslararası bir fuar markası olmayı hedefleyen organizatör Pyramids Grup; sadece Türkiye’den değil dünyanın her yerinden aydınlatma ve elektrik profesyonellerini ağırlayacak.
 
 

Fuarda; aydınlatma &led ürün grupları, elektrik ve elektronik ürün grupları ve güvenlik & bina otomasyon ürün gruplarının son teknolojilerinin sergileneceği fuara geri sayım başladı. EurasiaLight Fuarı sektör profesyonellerinin yeni adresi olacak.
 
Daha fazla bilgi edinmek isteyenler eurasialight ve pyramidsfair web sitelerini ziyaret edebilirler.
 
 
Önder Eğer Önder Eğer Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır