elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

ARTronic, Huawei UPS Serilerini Türkiye’de İlk Kez Win Fuarında Sergiledi

600 VA'dan 8000 kVA'ya kadar kesintisiz güç kaynağı çözümleri sunan ARTronic Elektronik Sanayi, 19 - 22 Mart 2014 tarihleri arasında Tüyap Beylikdüzü’nde gerçekleşen WIN Electrotech'14 fuarında her zaman olduğu gibi yeni güç çözümleri ile yerini aldı.



A- A+
26.03.2014 tarihli yazı 9212 kez okunmuştur.
2014’ün yeni gözdeleri Data Center özel ürünü Huawei UPS 5000-E, monoblok yapıda modüler çözüm sunan Huawei UPS 5000-A ve Energy Star sertifikalı Huawei UPS 2000-G serileri Türkiye'de ilk kez WIN Electrotech fuarında sergilendi.

ARTronic’in ilk kez tanıtımını yaptığı Huawei UPS serileri, stantta sağlanan kullanım, self test uygulama ve uzaktan izleme demo imkanı ile ziyaretçilerin ilgi odağı oldu.
 
 
Güvenilir, Verimli, Kullanışlı ve Akıllı: Huawei UPS Serileri 
 
ARTronic’in 2013 son çeyreğinde Türkiye distribütörlük anlaşması imzaladığı Huawei UPS çözümleri, özellikle datacenterlar ve IT uygulamaları için Güvenilir, Verimli, Kullanışlı ve Akıllı çözümler sunuyor. 
 
Energy Star Sertifikalı Huawei UPS 2000-G Serisi

Giriş terminallerinde 5kA kapasiteli yıldırıma karşı korumalı tasarımı ile ön plana çıkan Huawei UPS serileri, akü kullanımını azaltmak için 80-280VAC gerilim aralığında çalışma, % 100 yükte 176-280VAC giriş gerilim aralığı, % 40~%100 yük aralığı için 80-176Vac lineer değişen gerilim aralığı ve önemli komponentler (DC bara kondansatörleri, fanlar ve aküler) için hata öncesi alarm göstergesi ile yüksek güvenilirlik sunuyor. 

Huawei UPS 2000G serisi genişleyebilir standart tasarımı (4 adet paralellenebilme), esnek akü konfigürasyonu (16-17-18-19-20 akü ile çalışabilme), yatay (19 inç kabinet tipi) veya dikey kullanım gibi özellikleriyle farklı çözümler sunuyor. Akıllı akü yönetimi le kullanıcılara daha uzun akü ömrü ve akü kapasitesi tahmini ve sağlamlık değerlendirmesi ile de daha güvenli kullanım imkanı sağlıyor. 
 

 
1. Giriş Çıkış Terminalleri
2.
IEC320 C13 Çıkış Prizi 
3. Paralelleme Portu
4. CAN Bus Portu
5. Akıllı Yuva (SNMP, Modbus ve Röle Kartı desteği) 
6. Akü Giriş Terminali 
7. Giriş Kesicisi
8. EPO ve Bakım Bypass Girişi
9. USB
10. Akü Sıcaklık Sensörü Girişi

Ayrıca Huawei UPS 2000G serisi SNMP Kartı, Modbus Kartı, Röle (Kuru Kontak) Kartı, PDU (Güç Dağıtım Kutusu), Ek Akü Kutusu, STS, İzolasyon Trafosu, Sıcaklık Sensörü ve Ortam Sıcaklığı ve Nem Algılama Modülü gibi opsiyonel seçenekleriyle de göz dolduruyor. 

Monoblok Yapıda Modüler Çözüm Sunan Huawei UPS 5000-A
 
Huawei UPS 5000-A serisi özellikle; çok geniş giriş gerilim aralığı olması ve verimlilik değerleri ve self test özelliği ile ön plana çıkıyor.
 
Huawei UPS 5000-A serisi, %100 yük için 305 – 485 VAC, %40 ile %100 yük aralığında 138 – 485 VAC lineer olarak değişen değerleri ile akü kullanımını da azaltan çok geniş giriş gerilim aralığını kullanıcılarına sunuyor.
 
Online modda %96, ECO modda %99’a varan verimlilik değerlerini sağlayan seri Akıllı Uyku Teknolojisi ile verimliliği daima en üst seviyede koruyor.
 
5kA yıldırım koruması (giriş terminalleri koruması ile de yıldırım nedeniyle oluşan arızaların en aza indirgenmesi), 6 kV darbe gerilim koruması, çift harici güç girişli tasarımi ile tek noktadan besleme hatalarını en aza indiren özellikleri ile maksimum güvenliği hedefliyor.
 
 

Akü dinlenme teknolojisi ile uzatılmış akü kullanım ömrü sağlayan 5000-A Serisine ait UPS’lerde esnek sayıda akü grubu ayarlanabilirken, arıza durumunda da aküler tek tek değiştirilebiliyor.

5000-A serisi, diğer tower tip UPS’lerden, 30 ve 40 kVA güçlerinde kullanıcıya rack mount kullanım imkanı tanıması ile de farklılığını ortaya koyuyor.


Uygulama Alanları
 
►Orta Ölçek Veri Merkezleri
►Kontrol Merkezleri
►Ağ Yönetim Merkezleri
►Orta Ölçekli Ofisler
 
Data Center Uygulamaları için Huawei UPS 5000-E
 
Serinin 0,5 metrekarede 320 kW güce çıkabilmesi, enerji altında (Hot Swap) çalışırken modül değişikliği ya da artırımı yapılabilmesi, gerçek güçte çalışabilmesi (güç faktörü:1), güç modüllerinin yanı sıra bütün kontrol kartları, by-pass modülünün modüler olarak ve enerji altında değiştirilebilmesi, dolayısı ile bir  dakikada servis verilebilme hızına ulaşılabilmesi gibi özellikleri bilişim dünyasında gözde ürünler arasında yer alacağının kanıtı. 
 

 
 
Akü kullanımını azaltan çok geniş giriş gerilim aralığı ile kullanıcı dostu olan Huawei UPS 5000E; % 100 yük için 305~485 Vac, % 40 ile % 100 yük aralığında 138 ~ 305 Vac lineer olarak değişen gerilim aralığı, 5 kA ve 6kV değerinde yıldırım düşmesine karşı koruma; giriş terminalleri koruması ile yıldırım nedeni ile oluşan arızaların en aza indirgenmesi için özel olarak üretilmiştir. Çift kontrol denetleyicili tasarım; tek noktada besleme hatalarının ortadan kaldırılması ve hata toleransı sağlayan fan sistemi ile de tam bir koruma sağlar. 
 

Uygulama Alanları 
 
►Büyük / Orta Ölçek Veri Merkezleri
►Büyük / Orta Ölçek Ofisler
►Otomasyon Sistemleri
►Hastaneler ve Labaratuarlar
 

ARTronic Hakkında

ARTronic, Türkiye’de finastan kamuya, uluslararası havameydanlarından rafinerilere kadar bir çok sektörün lider kuruluşlarının sistemlerini, sunduğu 1 kVA’dan 8000 kVA’a kadar güç çözümleri ile kesintisiz ve güvende çalışmasını sağlarken, Türkiye’de 50’yi aşkın Bölge Teknik Servis Merkezi ile 7/24 hizmet vermeye devam etmektedir. 40’ı aşkın ülkeye Kesintisiz Güç Kaynakları, İnverter ve Doğrultucu grupları ihracatını sürdürmektedir. Daha detaylı bilgi için www.artronic.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.
 

Ahmet Gökhan Seyrek Ahmet Gökhan Seyrek Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.