elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Binalarınızı Cerberus DMS ile Koruyun

İşyerinizin veya evinizin hayatınızda her zaman büyük bir önemi vardır. İşyeriniz sizin için bir geçim kaynağı, eviniz ise yaşadığınız güzel anıların merkezi… Yeni nesil bina koruma sistemi SIEMENS Cerberus DMS ile binalarımızı daha akıllı, kolay ve esnek bir şekilde koruyabileceksiniz.



A- A+
16.02.2015 tarihli yazı 10715 kez okunmuştur.

Siemens Cerberus DMS Sistemi

Cerberus, eski Yunan mitolojisinde yer altına giren ölülerin bir daha yeryüzüne çıkmasını engelleyen üç başlı bekçi bir köpektir. SIEMENS Cerberus DMS de aynı mantıkla evimiz içinde bir bekçi olarak karşımıza çıkmaktadır.



 


Cerberus DMS sistemi, tek kontrol noktasından ve kullanımı kolay bir şekilde hayati önem taşıyan can güvenliği sistemlerini yönetmenin basit bir yolunu sunar. Yangın güvenlik sistemi yönetiminin çok karmaşık olması gerekmez. Esnek ve kişiselleştirilebilir tehlike yönetim istasyonu Cerberus™ DMS, can güvenliğini tehdit eden durumlarda, diğer platformlara kıyasla daha hızlı ve daha bilinçli hareket etmenizi sağlar.
 

Siemens’in lider teknolojisi Cerberus™ DMS, acil sistem ihtiyaçlarınızı tanımlamanın yanı sıra sistemi gelecekteki ihtiyaçlar doğrultusunda  genişletmeye de imkan tanır. Bu sistemi yapılandırmak, öğrenmek ve kullanmak çok kolay...

 


1. Özet bilgi çubuğu: Sistemdeki onaylanmamış ve toplam olayları kategorilere göre sıralar ve can güvenliğini tehdit eden olayları en üste yerleştirir.

2. Sistem yöneticisi: Sistem içindeki tüm cihaz ve uygulamaları gösterir, alarm modundaki cihazları tespit eder.

3. Birincil bölme: Belirli bir cihaz hakkında ek bilgi verir; örneğin, alarm modundaki bir yangın dedektörünün grafiksel lokasyonunu gösterir.

4. Bağlamsal bölme: Mevcut duruma ve geçerli komutlara hızlı erişim de dahil olmak üzere, seçilen bir cihaz hakkında detaylı veri sağlar.

5. İlgili bağlantılar: Özel prosedürler de dahil olmak üzere, bir cihaz ve o cihaza ilişkin uygulamalar hakkında daha fazla bilgi sunar.

6. İkincil bölme: Seçilen bir cihaz hakkında ek bilgi verir; örneğin, bir olayın gerçek zamanlı kamera görüntülerini sunar.


 


Siemens’in lider teknolojisi Cerberus™ DMS, acil sistem ihtiyaçlarınızı tanımlamanın yanı sıra sistemi gelecekteki ihtiyaçlar doğrultusunda  genişletmeye de imkan tanır. Bu sistemi yapılandırmak, öğrenmek ve kullanmak çok kolay...




 

Yeni Nesil Tehlike Yönetimi

Cerberus DMS, akıllı kontrol ile kullanım kolaylığını birleştiriyor. Sistem, yangın korumaya yönelik en gelişmiş sistemler ile video kameraları entegre ederek, kullanıcı arayüzündeki kritik olayların gerçek  zamanlı görüntüsünü sunmaktadır. Cerberus DMS yangın güvenliği, yetkisiz girişi algılama ve video takibi, hatta uzaktan uyarı gibi alt sistemleri de entegre edebilir. Neye ihtiyaç duyarsanız duyun, Cerberus DMS yanınızda. Kolay entegrasyon için Cerberus DMS aynı zamanda BACnet, OPC sunucu ve istemci ile SNMP gibi standart endüstri protokollerini de destekler. Bu da, size en iyi çözümü geliştirmek üzere seçim imkanı sağlar.
 

Tam Anlamıyla Esnek ve Kişiselleştirilebilir Bir Çözüm

Tek bilgisayarda çeşitli öncelik seviyelerini hayata geçirme ve kullanıcı çalışma şekillerini düzenleme esnekliği sayesinde Cerberus DMS, değerli kaynaklardan tasarruf edilmesini sağlar. Kullanıcı profiline bağlı olarak analiz, araştırma ve raporlama konusunda çok temel bir bakış veya geliştirilmiş beceriler sunar. Cerberus DMS aynı zamanda operasyonlarınızın devamlılığını da sağlamanıza yardımcı olur. Kritik bir olay anında kısa mesaj ya da e-posta gönderilmesini sağlayacak şekilde yapılandırılabilir; böylece paydaşların duruma hızla karşılık verebilmek için ihtiyaç duydukları bilgileri temin eder. Cerberus DMS aynı zamanda web arayüzü aracılığıyla uzaktan erişimi de desteklemektedir. Sistemi kullanan kişi ile uzaktaki bir PC de aynı kullanıcı arayüzünü görüntüleyebilir. Cerberus DMS, dünya lideri Siemens tarafından desteklendiği için yatırımınızın sağlamlığına güvenebilirsiniz.

Bölgenizdeki bir Siemens Çözüm Partneri, ihtiyaç duyduğunuz anda size destek sağlamak için hazır olacaktır.


 

 


  Kritik bir olay anında kısa mesaj ya da e-posta gönderilmesini sağlayacak şekilde yapılandırılabilir; böylece paydaşların duruma hızla karşılık verebilmek için ihtiyaç duydukları bilgileri temin eder. Cerberus DMS aynı zamanda web arayüzü aracılığıyla uzaktan erişimi de desteklemektedir.
 
Önemli Özellikler
 
 Sunucu ya da istemci olarak  BACnet, SNMP ve OPC gibi standart endüstri protokolleriyle kolay entegrasyon sağlar.

 Cerberus PRO yangın koruma, yetkisiz giriş ve video takip sistemlerini entegre edecek şekilde tasarlandı.

 Düzenli iş akışı, sonraki adımları dinamik olarak “tahmin eder.”

► Web müşterilerinin sistemi  uzaktan yönetmelerine ve yapılandırmalarına izin verir.


 
 

Kaynak
 


Serdal Üngör
Siemens Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Bina Teknolojileri

Doğukan KAYGUSUZ Doğukan KAYGUSUZ Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



Aktif etkinlik bulunmamaktadır.
ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar