elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

YTÜ IEEE Öğrenci Kulübü Ödüllere Doymuyor

2014-2015 güz döneminde düzenlediği etkinliklerle ''2015 The Darrel Chong Student Activity Award'' kapsamında 1 Silver ve 1 Bronze ödülü Yıldız Teknik Üniversitesi'ne kazandırdı. Detaylar haberimizde...



A- A+
19.08.2015 tarihli yazı 7003 kez okunmuştur.
YTÜ IEEE Öğrenci Kulübü  IEEE'nin globalde her yıl düzenlediği en prestijli yarışmalardan biri olan "The Darrel Chong Student Activity Award" yarışmasında 2013 yılında 1 Bronze, 2014 yılında 1 Silver, 2 Bronze Ödül kazanmıştı. 2014-2015 güz döneminde düzenlediği etkinliklerle de ''2015 The Darrel Chong Student Activity Award'' kapsamında  1 Silver ve 1 Bronze ödülü Yıldız Teknik Üniversitesi'ne kazandırdı.



 

 
Düzenlenen Etkinliklerden Bir Kare

25 Kasım 2014 tarihinde Kimya Metalurji Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen ‘’BioForm’’ etkinliği ile Silver, 16 Aralık 2014 tarihinde Elektrik Elektronik Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen ‘’Değişen Dünyanın Trendleri’’ etkinliği ile de Bronz ödülü alarak kulübün prestijini artıran etkinlik koordinatörlerimize ve emeği geçen bütün ekip arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.


    
8 Mayıs 2001 tarihinde temelleri atılan ve ''Sadece Derse Girerek Mühendis Olunmaz!'' sloganıyla çalışmalarını sürdüren YTÜ IEEE Öğrenci Kulübü, Yıldız Teknik Üniversitesi'ni Türkiye'de ve uluslararası platformda en iyi şekilde temsil etmiş ve etmeye de devam etmektedir. Bundan sonraki süreçte de kulübümüz ve üniversitemizi her zaman bir adım önde tutmak için çalışmalarımıza bütün enerjimizle devam ediyoruz.

 
Mehmet İNCE

YTÜ IEEE Öğrenci Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı



/ytuieee.com   /ytuieee
@ytuieee 

Aktif etkinlik bulunmamaktadır.