elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Uludağ Üniversitesi Elektrikport Sinerji Buluşması Gerçekleştirildi

ElektrikPort, Uludağ Üniversitesi Elektronik Mühendisliği Kulübü ile birlikte düzenlediği Sinerji Buluşması etkinliği 29 Nisan 'da gerçekleştirildi. Etkinliğe Obo Bettermann, Sanpa Elektronik, Pelsan Aydınlatma, 2M KABLO ve IBC Solar'ın konuşmacı olarak katıldı.



A- A+
01.05.2014 tarihli yazı 9371 kez okunmuştur.
Elektrikport ve Uludağ Üniversitesi Elektronik Mühendisliği Kulübü 'nün birlikte organize ettiği Elektrikport Sinerji Buluşması Etkinliği Uludağ Üniversitesi' nde ilk defa düzenlendi Obo Bettermann, Sanpa Elektronik, Pelsan Aydınlatma, 2M KABLO ve IBC Solar firmalarının sunumlarının yanı sıra etkinlik boyunca Uludağ Üniversitesi öğrencileri firma yetkilileriyle yüz yüze görüşme ve soru sorma imkanı buldu.

 


Etkinliğe Obo Betterman'dan TBS Ürün Grubu Müdürü Serdar Aksoy "Aşırı Gerilim ve Yıldırımdan Korunma Sistemleri" , Pelsan Aydınlatma'dan Dış Aydınlatma Ürün Sorumlusu Mehemt Demirel "Led Aydınlatma Armatürü Tasarımı", IBC Solar 'dan Ece Sürücü "Güneş Santralleri Kurulum Aşamaları", 2M Kablo'dan İş Geliştirme Müdürü Fatih Yılmaz "Kablo Sektörü ve Yangına Karşı Kablo Güvenliği", Sanpa Elektronik 'ten Genel Müdür Şahap Dereli "Elektrik & Elektronik Sektöründe Test ve Ölçü Teknolojileri" sunumlarıyla katıldılar. Sunumlarının yanı sıra öğrencilere tecrübelerini de aktaran katılımcılar konuşmalarının sonunda öğrencilerden gelen soruları cevapladılar.

 



 
Mustafa Alper Balım Mustafa Alper Balım Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



Aktif etkinlik bulunmamaktadır.