elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Bursa Bilim Şenliği |
Başımıza İcat Çıkarın

Bursa Bilim Şenliği | Başımıza İcat Çıkarın Bursa Bilim Şenliği 2012 yılından beri her yıl Mayıs ayının ilk haftası düzenleniyor. Geleneksel hale gelen Bursa Bilim Şenliği bu yıl 2-3-4 Mayıs tarihlerinde "Başımıza İcat Çıkarın" sloganıyla Bursa Merinos Parkı' nda gerçekleştirilecek.



A- A+
01.05.2014 tarihli yazı 12315 kez okunmuştur.
TÜBİTAK- Bursa B.Ş.B. işbirliği ile kurulan Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezi ’nin ev sahipliğini yaptığı Bursa Bilim Şenligi proje sergileri, mesleki yönlendirme standları, bilim gösterileri ve atölyeler ile halkın özellikle çocukların bilme olan ilgisini arttırmayı hedefliyor. Bu amaçla Bilim Şenliği kapsamında bir çok aktivite düzenleniyor. Geçtiğimiz yıl büyük ilgi gören etkinliğin bu yıl daha fazla katılımla gerçekleşmesi bekleniyor. Etkinliğe Bursa B.Ş.B. 'nin yanısıra çeşitli üniversite ve kuruluşlarda destek veriyor.


Tarih: 2-3-4 Mayıs 2014
 
Yer: Merinos Parkı | BURSA





►İlginizi Çekebilir: Bursa'da Yazılım Vadisi Kuruluyor


2014 yılı temasının "Yenilenebilir Enerji Kaynakları" olarak belirlendiği etkinlikte çeşitli gösteri ve aktivitelerle alternatif enerji kaynaklarının önemi vurgulanacak.

2013 yılında düzenlenen etkinlik 33 üniversite kulübü, çeşitli üniversitelerden 15 Güneş ve Hidrojen Enerjili Araç, 36 bireysel mucit, 8 bilim merkezi, 3 İtalyan ekip, 25 Ar-Ge birimi, 13 atölye çadırı, 80 İlköğretim  ve 60 Teknik Endüstri Meslek Lisesi proje standı katılımıyla gerçekleştirildi. Şenliği 3 günlük etkinlik süresi boyunca 100 bin 'den faza kişi ziyaret etti.


Ayrıntılı bilgi için Bursa Bilim Şenliği Web Sitesi 'ni ziyaret edebilirsiniz.





 
Mustafa Alper Balım Mustafa Alper Balım Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.