elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

9. Endüstri Mühendisliği ve Sanayi Zirvesi

Uludağ Üniversitesi'nin en büyük etkinliklerinden biri olan EMSAZ (Endüstri Mühendisliği ve Sanayi Zirvesi) bu yıl 9. kez düzenleniyor. Her yıl Aralık ayının 3. haftası düzenlenen etkinlik sadece Bursa'dan değil Türkiye'nin her yerinden gelen katılımcılara ev sahipliği yapıyor. EMSAZ ile ilgili ayrıntılı bilgi ve etkinlik programı haberimizde.



A- A+
17.12.2013 tarihli yazı 11308 kez okunmuştur.
Uludağ Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Topluluğu, tarafından her yıl Aralık ayının 3. haftası düzenlenen etkinliğin bu yıl 9. su düzenleniyor. Bursa’da, başta Endüstri Mühendisliği öğrencileri olmak üzere tüm üniversite öğrencilerini ve çeşitli alanlardan birçok firmayı bir araya getirmeyi hedefleyen Endüstri Mühendisliği Topluluğu geçen yıl 500 üniversite öğrencisi, 160 konaklamalı misaifr, 250 şehir dışı katılımcısı ile profesyonel bir etkinliğe ev sahipliği yapmıştı.
 
Etkinlik Basın-Yayın Sponsoru: "ElektrikPort "

 

EMSAZ Nedir?

Üniversite – Sanayi işbirliğini arttırmayı hedefleyen, katılımcılar arasında birlik ve beraberliği sağlayan, katılımcıların kişisel gelişimlerine katkı sağlamak hedefinde olan ve 4 gün boyunca çeşitli etkinliklerin yapılacağı bir organizasyondur. Sanayiden iş adamlarının ve yöneticilerin konuşmacı olarak katılacağı programa çeşitli sektörde çalışan mühendislerinin de katılımıyla öğrenciler ile sanayi arasında etkin bir iletişim kurmak amaçlanıyor.
 


►İlginizi Çekebilir: 5. Savunma Sanayi Günleri
 
EMSAZ sadece panel ve konferanslarla değil etkinlik süresince düzenlediği sosyal aktiviteler ve teknik gezilerle de ön plana çıkıyor. Üniversite - Sanayi işbirliği açısından büyük öneme sahip zirvede bu yıl: “Yeşil Enerji, Savunma Sanayi, Türkiye’de Değişen ve Gelişen Üretim Yapısı” gibi konuların konuşulacağı paneller, Robert Bosch, Tofaş, Üçge A.Ş, Coşkunöz Holding, Ermetal Şirketler Grubu ve Delphi firmalarına teknik geziler ve çeşitli eğitimler düzenlenecek. Türkiye'nin ilk yerli tramvayı İpekböceği ve yerli insansız hava aracı ANKA projeleri de etkinlik kapsamında konuşulacak konular arasında.


Hedeflerimiz

►Katılımcıların akademik ve pratik açıdan bilgilenmelerini sağlamak.
►Endüstri kuruluşları ve iş dünyasıyla yakın ilişkiler kurmak.
►İş dünyasının mühendis adaylarını tanımalarını ve ortak projeler yürütmelerini sağlamak.
►Mühendis adayları ve diğer bölüm öğrencileri arasındaki dayanışmayı artırmak.
►Katılımcıların Bursa'nın doğal güzellikleri ile içiçe olmalarını sağlamak.

Kariyer Fuarı

EMSAZ 2013’te panel, konferans, teknik geziler ve eğitimlerin yanı sıra; kurulacak olan “Kariyer Fuarı”nda, firmalardan gelen insan kaynakları yetkilileri ile üniversite öğrencileri buluşacaklar. Staj ve part-time iş başvuruları almak amacıyla kurulacak kariyer stantlarında öğrenciler, mezuniyetlerinden önce firmalarla buluşma şansını yakalayacaklar.

Etkinlik Tarihi ve Yeri

►Etkinlik Tarihi: 19-22 Aralık tarihleri arasında.

►Etkinlik Yeri: Uludağ Üniversitesi Prof. Dr. Mete Cengiz Kültür Merkezi

Etkinlik Porogramı: Etkinlik kapsamında 4 gün boyunca düzenlenecek eğitim, panel ve teknik gezilerin yanı sıra koktely, eğlence ve Uludağ gezisi düzenlenecek.

►Katılım: Etkinliğe katılabilmek için kayıt olmanız gerekiyor. EMSAZ Web Sitesinden üniversite temsilcinizi öğrenerek kayıt yaptırabilirsiniz.

 Etkinlikle ilgili daha fazla bilgi ve ayrıntılı etkinlik planına ulaşmak için EMSAZ web sitesini ziyaret edebilirsiniz.



Mustafa Alper Balım Mustafa Alper Balım Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



Aktif etkinlik bulunmamaktadır.