elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Bilimle Dolu Sömestr Etkinlikleri BTM'de

Sömestr tatilinde hem dönemin yorgunluğunu atmak hem de eğlenmek isteyenler bu haber tam size göre! BTM gelecek nesle ışık tutmak için kolları sıvadı. Bu güzel etkinliğin detayları haberimizde...



A- A+
26.01.2015 tarihli yazı 7324 kez okunmuştur.
Sömestr tatilinde, ilgi alnınızı güçlendiren, bilgi birikiminizi arttıran bir o kadar eğlenceli ve her güne farklı bir içerikle hazırlanan BTM Sömestr Atölye Programları sizleri bekliyor. 
 

 


İskelet yapınızı tanıyacağınız, mikroskopla incelemeler yapıp yeni canlı türlerini öğreneceğiniz, kendi model uçağınızı yapıp uçuş ve havacılık tarihini araştıracağınız ve daha bir çok sürpriz etkinlikle bilimi yaşayarak öğreneceğiniz Btm Sömestr etkinliklerine kayıt olmak için www.bursabtm.org
 
Bu sömestr minik mucitleri de unutmadık.
 
Sömestr tatili boyunca her Cumartesi okul öncesi gruplarla bilimsel etkinlikler yapıyoruz. Yenebilen gezegenlerden, vücudumuzdaki eğlenceli parçalara kadar bilime dair herşey minik mucitler etkinliklerinde BTM'de düzenleniyor.
 
Bilimle dolu sömestr tatili için sizleri bilimin serüvene dönüştüğü BTM'ye bekliyoruz.
 

Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezi Hakkında


Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin vizyon projelerinden biri olan Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezi, toplumumuzun bilimsel algısını geliştirmek ve geleceğin bilim adamlarının yetiştirilmesine katkıda bulunmak için kurulmuştur. Türkiye içinde Bursa içinde oldukça gurur verici bir proje haline gelmiştir. En önemlisi türkiyedeki ciddi bir açığı doldurmuş ve Türkiye’nin gündemine bilim merkezi kavramını sokmuştur.  Şu anda Türkiye’nin en kapsamlı bilim merkezi konumunda olan ve Tübitak’ın içerik ve danışmanlık desteğiyle çalışmalarını sürdüren Bilim ve Teknoloji Merkezi’miz, 12 bin metrekarelik binasında, zengin bir donanımla her yaştan vatandaşımıza hizmet vermektedir. 




Kaynak:

►BTM
Ece ÜLKER Ece ÜLKER Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



Aktif etkinlik bulunmamaktadır.