elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

WILO 3. Ulusal Fotoğraf Yarışması İçin Start Verildi

Ürettiği pompa ve pompa sistemleri ile suya, hayatın ihtiyaç duyulan her alanında yön veren WILO, dünyanın azalan su kaynaklarına dikkat çekmek amacıyla WILO 3. Ulusal Fotoğraf Yarışması’nı düzenliyor. Amatör ve profesyonel tüm fotoğrafçılara açık olarak gerçekleştirilecek yarışmanın teması “Suya Yön Verenler” olarak belirlendi.



A- A+
22.07.2014 tarihli yazı 8572 kez okunmuştur.
Pompa sistemleri sektörünün lider şirketi WILO’nun, içme suyu kaynaklarının azalması ve suyun verimli kullanılması konularına dikkat çekmek amacıyla düzenlediği ulusal fotoğraf yarışmasının üçüncüsü için start verildi. 
 

 
Fotoğrafçılar Yeteneklerini Gösterecek, "Suya Yön Veren" Kareler Yarışacak

 
Dünyamızın su ekosisteminin doğal bir şekilde işlemesine katkıda bulunmanın günümüzün en önemli konularından biri olduğu gerçeğinden yola çıkan WILO, düzenlediği fotoğraf yarışması ile suyun önemini daha geniş kitlelere duyurmayı, bilinç ve farkındalık yaratmayı amaçlıyor.
 
WILO 3. Ulusal Fotoğraf Yarışması, “Suya Yön Verenler” teması ile yapılacak. Hayatın kaynağı olan suyun hayatımızdaki yeri ve önemi fotoğraf kareleri ile belgelenecek. Yarışma sonucunda en çarpıcı kareler, 2014 yılının dereceye giren eserleri olarak ödüllendirilecek.
 
“Su, Dünyanın Her Karesinde – Suya Yön Verenler” konulu yarışma, Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) onayı ve İstanbul Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği’nin (İFSAK) desteğiyle düzenliyor. Amatör ve profesyonel tüm fotoğrafçıların katılımına açık olarak yapılacak yarışmada son başvuru tarihi 13 Eylül 2014 olarak belirlendi.
 


 
Yarışmanın Seçici Kurulu; Fotoğraf Sanatçısı Ali Rıza Akalın, Fotoğraf Sanatçısı İzzet Keribar (EFIAP), Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi (MSGSÜ) Fotoğraf Bölümü’nden Nadir Ede, İFSAK Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Turaç ve WILO Türkiye Pazarlama Müdürü Melis Öner’den oluşuyor. 

Yarışma sonucunda birinci olan esere 3.000 TL, ikinci esere 2.000 TL, üçüncü esere ise 1.000 TL ödül verilecek. Yarışmada ayrıca mansiyon ve satın alma dereceleri olacak.  
 
Yarışmanın sonuçları 24 Eylül 2014'de açıklanacak ve ödül töreni ile sergi Ekim ayında yapılacak. 
 
Suyun hayatımızdaki yerini en güzel fotoğraflarla belgelemek isteyen WILO, yarışmaya başvuracak tüm fotoğrafçılara, “göster yeteneğini” çağrısında bulunuyor. 

WILO 3. Ulusal Fotoğraf Yarışması Takvimi:

► 13.09.2014: Son Başvuru Tarihi
► 20.09.2014: Seçici Kurul Değerlendirmesi
► 24.09.2014: Sonuçların Açıklanması
► Ekim 2014:  Ödül Töreni, Sergi ve Kokteyl


Detaylı Bilgi İçin: wilofotografyarismasi



Bilgi ve İletişim


İpek Özgüden Özen       Tel: (212) 291 18 48      ipek.ozguden@oniletisim.com
Efkan Kula                       Tel: (212) 291 18 48      efkan.kula@oniletisim.com
Ahmet Gökhan Seyrek Ahmet Gökhan Seyrek Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır