elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Siemens Kısa Milli Acvatix Vana Serisine, Yeni Aktüatörleri Dahil Ediyor

Siemens Bina Teknolojileri Bölümü, enerji üretimi ve dağıtımında kullanılan dişli kısa milli vanalarına, yeni elektromotorik aktüatörler sunuyor. Detaylar içeriğimizde.



A- A+
28.07.2015 tarihli yazı 10723 kez okunmuştur.
 Siemens Kısa Milli Acvatix Vana Serisine, Yeni   Aktüatörleri Dahil Ediyor 
 
 ►Kendi performans sınıfının en kompakt aktüatörleri 
 ►Yüksek pozisyonlama gücü ve kısa çalışma süreleri 
 ►Son 40 yıl içinde üretilen tüm Acvatix kısa milli vanaları ile  uyumlu 

 
 Siemens Bina Teknolojileri Bölümü, enerji üretimi ve dağıtımında kullanılan dişli kısa milli vanalarına,  yeni elektromotorik aktüatörler  sunuyor. Yüksek bir pozisyonlama gücü ve kısa çalışma süreleri sağlayan son derece kompakt aktüatörler, çok fonksiyonlu bir manuel kullanım ve okunması kolay operasyon durumu göstergesiyle donatılıyor. Bu vana/aktüatör kombinasyonu itilen kafes terminalleri ve  geniş bağlantı alanı ile kolay ve güvenli kurulum sağlamasının yanı sıra HVAC sistemlerde başka bir cihaz kullanmadan operasyon ve  bakım gerçekleştirmeye imkan tanıyor. 
 


 


Şekil 1: SIEMENS Acvatix Vana

 
Tek tip tasarıma sahip tüm yeni aktüatörlerde, Acvatix aktüatörlerinin çalışma konsepti devam ettiriliyor. Aktüatörler, tüm kurulum pozisyonlarında erişimin kolay bir şekilde sağlandığı yenilikçi, çok fonksiyonlu bir manuel tertibat sunuyor ve operatörlerin yalnızca birkaç dönüş içinde tam mile ulaşmasını sağlıyor. Bu, acil durum ve servis prosedürlerini tam anlamıyla karşılıyor. Aşırı yük koruması aktüatöre zarar gelmesini engelliyor. Manuel tertibatta bulunan pozisyon göstergesi, vananın hangi genişlikte açıldığını uzaktan görmeyi kolaylaştırıyor. Aktüatör üzerindeki LED ise çalışma durumunu açık bir şekilde gösteriyor. 
 
UL ve CE sertifikalı bu yeni nesil kısa milli aktüatörleri tüm akım prensiplerini karşılıyor ve son 40 yıl içinde üretilmiş tüm Acvatix vanaları ile uyumlu olarak çalışıyor. Bu da yeni aktüatörlerin başta mevcut HVAC sistemlerin modernizasyonu ile yeni kurulumlar için uygun olmasını sağlıyor. 


 
 AG Hakkında:

Siemens AG (Berlin ve Münih), 165 yılı aşkın süredir mühendislikte mükemmellik, inovasyon, kalite ve güvenilirlik yönleriyle öne çıkan uluslararası bir teknoloji şirketidir. 200'den fazla ülkede faaliyet gösteren şirket elektrifikasyon, otomasyon ve dijitalleşme alanlarına odaklanmaktadır.  Enerji ve kaynak verimli teknolojilerde dünyanın en büyük üreticilerinden biri olan Siemens aynı zamanda, off-shore rüzgâr türbini inşasında, enerji üretimi amaçlı kombine çevrim türbini tedarikinde ve enerji iletimi çözümlerinde lider konumda bulunmaktadır. Siemens ayrıca, altyapı çözümleri ile endüstri için otomasyon ve yazılım çözümlerinde de öncülük yapmaktadır. Şirket, bunun yanında önemli medikal görüntüleme sistemleri (bilgisayarlı tomografi, manyetik rezonans vb.) tedarikçilerindendir ve laboratuvar diagnostiği ile birlikte klinik IT alanlarında da lider konumdadır. 30 Eylül 2014'te sona eren 2014 mali yılında şirketin devam eden faaliyetlerden elde ettiği toplam satış geliri 71,9 milyar euroya, devam eden faaliyetlerden net kârı ise 5,5 milyar euroya ulaşmıştır. Eylül 2014 sonu itibariyle Siemens'in dünya genelindeki toplam çalışan sayısı yaklaşık 343.000'dir. Ayrıntılı bilgi için www.siemens.com adresini ziyaret edebilirsiniz.
 
Ahmet Gökhan Seyrek Ahmet Gökhan Seyrek Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır