elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Motor Yolverme Ürünlerinde Dijital İnovasyon |
TeSys Giga Serisi Kontaktörler

56 farklı patente sahip TeSys Giga serisi kontaktörler ve termik röleler ile uygulamalarınızda yüksek performans elde edebilirsiniz. TeSys Giga kontaktör serisi 115A’den 800A’e kadar olan AC-3 (motor) uygulamaları ve 250A’den 1050A’e kadar olan AC-1 (rezistif yük) uygulamaları için kullanıma uygundur. Detaylar içeriğin devamında...



A- A+
26.05.2022 tarihli yazı 13790 kez okunmuştur.
Schneider Electric, yeni nesil TeSys Giga serisi motor yolverme ürünlerini dijital inovasyonla güçlendirdi.

Boyutun %40 azaltıldığı modüler tasarım
► Otomatik teşhis ve ömür sonu göstergeleri sayesinde maksimum esneklik ve çalışma süresi
► Ekipman güvenilirliği ve sağlamlığında iyileşme

Yeni nesil TeSys Giga serisi; pano üreticileri, proje ofisleri, sistem entegratörleri, tesis müdürleri ve makine üreticilerine (OEM) daha sade, daha sürdürülebilir, yüksek performanslı ve güvenli müşteri deneyimi sağlamak amacıyla en yeni akıllı dijital inovasyonlarla yeniden tasarlanarak güvenilirlik ve yüksek elektriksel ömür sunuyor.
 
Otomatik teşhis özelliği ile kesinti sürelerini %90 oranında azaltın. Boyutu %40’a kadar azalan kompakt tasarımı sayesinde minimum kurulum alanı elde edin. Geniş voltaj aralığına sahip elektronik bobin ve yeni kontak tasarımı ile güvenli kullanımı deneyimleyin.


56 farklı patente sahip TeSys Giga serisi Motor Yolvericileri; proses makineleri, su ve atıksu, metal, mineral ve madenciliğin yanı sıra çeşitli üretim ve proses endüstrilerinin ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlandı. Mühendislik süresini ve karmaşıklığını azaltırken, bir dizi benzersiz fayda ve özellik sayesinde makine güvenilirliğini iyileştiriyor, bakım maliyetlerini düşürüyor ve duruş sürelerini azaltıyor:


 İlginizi Çekebilir : Yeni Nesil Kompakt Şalterler | Schneider Electric


► Modüler tasarım: Benzersiz tasarımı sayesinde yedek parçaların kolay değiştirilmesini sağlayarak güvenilirlik ve sağlamlığı %90’a kadar iyileştirir, entegrasyon ve devreye alma süresini %50’ye kadar hızlandırır.
► Daha küçük ayak izi: Boyutu %40’a azaltan kompakt tasarımı sayesinde minimum kurulum alanına ihtiyac vardır.
► Otomatik teşhis: Kontak aşınma teşhisi ve bobin düşük/aşırı gerilim algılaması sayesinde öngörücü bakım gerçekleştirilebilir. Benzersiz hesaplama yöntemi sayesinde aşınma düzeyi göstergesi, bobin düşük/aşırı gerilim göstergesi, dahili arıza göstergesi ve kontaktör açık ve kapalı durum göstergesi kullanılarak daha hassas durum bilgisi sağlanır, duruş süreleri önemli düzeyde azaltılır ve tesis operasyonu optimize edilir. Bu özellik esnekliği ve çalışma süresini en üst düzeye çıkararak verimli tesis operasyonu sağlar.
► Tam ölçekli koruma: Aşırı yük koruması, toprak hatası koruması ve faz dengesizliği koruması ile güvenli müşteri deneyimi sağlar.
► QR kodları: Müşteri deneyimini iyileştiren teknik dokümanlar, teknik videolar, kılavuzların yanı sıra ürün orjinalliği kontrolü sağlayan seri numara sunar.
► Son derece güvenilir ve zorlu ortamlara hazırdır: Gelişmiş yardımcı kontaklar (17V,1mA,10-8) sayesinde zorlu ortamlarda daha iyi güvenlik sağlanır ve yoğun PLC girişli uygulamalara uyum sağlanır.




Schneider Electric Güç Ürünlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Nadege Petit şöyle konuştu: “Müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılayan çığır açıcı dijital inovasyonlar sunmaya devam etmekten gurur duyuyoruz. Günümüzün hızla değişen dünyasında sektörlere kritik operasyonların güvenliği ve güvenilirliği üzerinde tam kontrol sunmak ve arızaların hızla tespit edilip çözülmesini sağlamak önemli. Dahası, güvenli, güvenilir ve birlikte çalışabilir çözümlere sahip uyumlu ve optimum bir üretim süreci sağlamak istiyoruz. Makine üreticileri ve pano üreticilerinin artık daha hızlı makine entegrasyonu ve sistem entegratörleriyle verimliliği en üst düzeye çıkarabiliyor olması ve daha çözüm odaklı hizmetlerden yararlanabiliyor olmasından mutluyuz.”


Faydalar

TeSys Giga serisi motor yol vericiler, bakımınızı kolaylaştırırken operasyonunuzun güvenilirliğini artırır

► Teşhis, beklenmeyen kesinti sürelerini %90 oranında önler
► Tam ölçekli koruma, yolculuktan sonra kurtarma süresini %50 azaltır
► Modülarite, 10 dakika içinde hızlı değiştirme sağlar

TeSys Giga serisi motor yol vericiler, daha hızlı makine entegrasyonu ile kompakt bir tasarımda yüksek performans sağlar.

► Elektronik bobin, elektrik performansını iyileştirir
► Hızlı, esnek makine entegrasyonu
► EcoStruxure Machine için geleceğe hazır

Uygulamalar

► TeSys Giga serisi Motor Yolvericiler, endüstri, altyapı ve bina genelinde her tür motor ve dağıtım devresinin kontrolü için uygundur. Belirli uygulamalar şunları içerir: Makine, HVAC, Kaldırma, Madencilik ve Metaller, Petrol ve Enerji, Kamu Hizmetleri, Rüzgar türbinleri, Fotovoltaik, veri merkezleri vb.
► Dirençli, endüktif, kapasitif ve DC devrelerin anahtarlanması
► Frekans sürücüleri ve yumuşak yolvericiler
► Işık dağıtım devreleri, endüksiyon ocakları vb.


TeSys Giga Serisi Kataloğu'nu incelemek için tıklayınız.






Kaynak:



Aktif etkinlik bulunmamaktadır.
ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar