elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Microsoft Office Uygulamaları Android ve iOS İçin Ücretsiz Oldu

Geçtiğimiz yıl Office Mobile uygulamasını yayınlayarak, mobil platformlarda büyük adım atmış olan Microsoft, uygulamanın kullanımını tamamen ücretsiz hale getirdi.



A- A+
30.03.2014 tarihli yazı 9722 kez okunmuştur.
Android ve iOS platformları için döküman görüntülemeyi sağlayan Office Mobile uygulaması, Microsoft'un strateji değişikliği ile tamamen ücretsiz oldu. PowerPoint, Word ve Excel dökümanları iki platformda da görüntüleme yapılabilmesinin yanında düzenlenebilecek.

Microsoft Office'in masaüstü uygulamalarındaki gibi bir görünüme sahip mobil uygulamalarda özel fonksiyonlar dahil tüm seçenekler mevcut. Arayüz açısından oldukça başarılı uygulamalar iPad için henüz tamamen ücretsiz değil.


 




► İlginizi Çekebilir: Microsoft'un Uygulama Açığı

 
Office Mobile'in bu yeni sürümüyle tam erişime sahip olan kullanıcılar öncesinde dökümanlar üstünde düzenleme yapabilmek için Office 365 kimliğine ihtiyaç duyuyordu. Microsoft'un, mobil platformlardaki bu atağın ise aynı işleve sahip ücretsiz çok sayıda uygulamanın ortaya çıkmasıyla doğrudan ilgili olduğu söylenebilir. iOS platformu için buradan, Android platformu içinse buradan resmi uygulamaya ulaşabilirsiniz.

Nevra Aydın Nevra Aydın Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.