elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Harley Davidson’dan Elektrikli Motosiklet Project Livewire

Dünyanın en büyük motosiklet üreticisi olan Harley Davidson, elektrikli motosiklet piyasasına da girecek gibi gözüküyor. İçten yanmalı, yüksek sesli motosikletleri ile bilinen Harley Davidson, tüketici yorumlarını almak amacı ile Project Livewire elektrikli motosikleti görücüye çıkardı.



A- A+
22.06.2014 tarihli yazı 13676 kez okunmuştur.
Son yılların modası haline gelen elektrikli motosiklet sektörüne  Harley Davidson da adım atacak gibi gözüküyor. Adım attı demek çok erken olur çünkü Project Livewire için ‘Bir tur denesene’ motosikleti denilebilir. Harley Davidson, bu modeli çeşitli yerlere ulaştırarak tüketicilerin ilgisini ölçmeyi planlıyor.
 


►İlginizi Çekebilir: Chevrolet Volt Elektrikli Otomobiller

 
Aslında bu motosikletin seri üretiminin duyurulması bekleniyordu. Sadece kısa bir şekilde tanıtımının yapılmış olması takipçileri büyük bir şaşkınlığa uğrattı.
 
Project Liverwire, diğer modellere göre farklı bir tasarıma sahip. Klasik çizimleri ile alıştığımız Harley, bu modelde yarış motosikletlerini andıran bir tasarım ile karşımıza çıkıyor.
 




Motor gücü hakkında verilen tek bilgi ise 4 saniyeden daha kısa sürede 96 km hıza ulaşabildiği. Motor gücü, şarj süresi gibi özelliklerinin açıklanmaması, gelecek kullanıcı tepkilerine göre bu özelliklerde değişiklik yapılacağı için olduğu düşünülüyor.
 
Tabi motosiklet denince özellikle de Harley Davidson denince hepimizin aklına, içten yanmalı yüksek sesli motorlar geliyor. Project Livewire elektrikli bir model olmasına rağmen, ses konusunda hiç de fena değil.




Kaynak:

►Harley Davidson
 

ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.