elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Hager, Geleceğin Dizayn Trendlerine Yön Veriyor

Akıllı bina otomasyonlarında konfor ve teknolojiyi bir arada sunan Hager, “Berker Integro” serisi ile küçük mekanlarda mükemmel entegrasyon sağlıyor. Kavisli yüzeyi sayesinde her ortama uyum sağlayan ve minimal yapısıyla dikkat çeken Berker Integro, konutlardan tekneye, karavanlardan, laboratuvarlara kadar uzanan geniş ürün yelpazesiyle tüm mekanlara özgün bir hava katıyor.



A- A+
29.08.2022 tarihli yazı 8889 kez okunmuştur.
Geniş ürün yelpazesi ve renk seçenekleriyle ihtiyaçlara uygun olarak hazırlanan tasarım ödüllü ürünleri ile ev, ofis ve otellerdeki tüm kullanım alanlarına yönelik özel çözümler sunan Hager Group, son kullanıcıların zevkine hitap eden mimari tasarımlarını inovasyonla entegre ederek geleceğin dizayn trendlerine yön veriyor.
 

Berker Integro ile Konut Ambiyansına Özgün Hava


Kavisli yüzeyi sayesinde her ortama uyum sağlayan ve minimal yapısıyla dikkat çeken Berker Integro, küçük mekanlarda mükemmel sonuçlar elde ediyor. Küçük alanlardaki entegrasyonuyla da fark yaratan Berker Integro; laboratuvar, tekne, karavan, eğlence araçları ve mobilya alanlarında kullanılabiliyor. Berker Integro ayrıca gemi, tekne ve laboratuvarların özel gereksinimlerini de karşılıyor.
 

Yaşam Alanlarına Estetik Katıyor


Konfor ve teknolojiyi bir arada sunan Berker Integro, kusursuz tasarımıyla da yaşam alanlarına estetik katıyor. Bireysel tercihlere özel malzeme, renk ve baskı çeşitleriyle kullanıcılara oldukça fazla alternatifi sunan Berker Integro, modüler ürün kavramına da uygun bir örnek olarak kabul ediliyor.

 

Minimal Boyutta Alternatif Çözümler


Dünya genelindeki 25 fabrikası ile 136 ülkede faaliyet gösteren Hager Group, Türkiye ayağında da fark yaratmaya devam ediyor. Hager Group Türkiye, Avrupa standartlarındaki ürünleriyle minimal boyutta alternatif çözümler sunuyor. Mevcut ve alışa gelmiş elektrik prizlerine karşın pratik ve şık bir çözüm sunan Berker Integro dekoratif olarak da mekanlara yeni bir soluk getiriyor. En küçük alanlarda dahi alternatif çözümler sunuyor.


Aktif etkinlik bulunmamaktadır.
ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar