elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Fuji Orta Gerilim Sürücüleri ile Yüksek Performans ve Yüksek Verim

Kontek; Demir-Çelik, Çimento, Petro-kimya, Su vb. sektörlerindeki Orta Gerilim Motorlar için yol verme sistemlerine dayalı tüm enerji verimliliği projelerinde Fuji Frenic4600FM6e'yi öneriyor!



A- A+
01.12.2020 tarihli yazı 9467 kez okunmuştur.
Dünya çapında IGBT üreticisi olan Fuji, OG Frekans konvertörlerinde; düşük giriş harmonik akımı, yüksek verim, yüksek güç faktörü, yüksek güvenilirlik, sensörsüz vektör kontrolü ve kolay bakım ilkelerini gözeterek sistemlerinizde enerji verimliliği sağlıyor.
 

Yüksek Verim ve Yüksek Güç Faktörü


Fuji Frenic4600FM6e OG sürücüleri, multi-pals diyot redresör sistemi sayesinde konvensiyonel modellere göre önemli ölçüde azalan harmonik üretimi ile güç dağıtımını optimize eder. Giriş harmonik akımları azaldığından, giriş transformatörü primer sargısı kayıpları düşüktür ve bu sayede sisteminizde %97 (transformatör dahil) toplam verimlilik sağlanır. Çok seviyeli özel PWM kontrol sistemi sayesinde anahtarlama gibi doğal kayıplar azaltılarak %95’ten büyük güç faktörü elde edilmektedir.
 

Yüksek Güvenilirlik ve Kolay Bakım


Yedekli By-Pass Kontrol Teknolojisi ve çoklu seviye arıza alarmı fonksiyonları ile yüksek güvenilirlik ve sistem sürekliliği sağlanır. Yüksek hassasiyet ve hızlı tepki için yüksek kaliteli 32-bit motor kontrol ünitesi (MCU) kullanılmaktadır. Asenkron ve senkron motorlara göre adapte edilmiş gelişmiş sensörsüz vektör kontrol teknolojisi sayesinde, yüksek hassasiyetli başlangıç torku, hızlı tepki dinamiği ve yüksek yük kapasitesi elde edilir. Kolay değiştirilebilir hücre yapısı ile MTBF (ortalama onarım) süresi düşüktür, otomatik cell by-pass ve manuel by-pass opsiyonları ile kolay bakım imkanı ve sistem sürekliliği sağlanır.


Fuji Orta Gerilim Sürücüleri ile ilgili detaylı bilgi almak için lütfen tıklayınız
 


Örnek Referans Projeler















Kontek Enerji'nin tüm referansları için tıklayınız
 


Kontek'in solar birimi Konar ile RES, JES, HES, BES, Termik ve Kojenerasyon-Trijenerasyon Santrallerinde enerji üretimini destekleyecek GES ile entegre Hibrit Enerji Santralleri kuruyor.
 


Hibrit Enerji Santralleri





Fuji Electric Orta Gerilim Sürücüleri Katoloğu'nu indirmek için tıklayınız.


Kaynak:

 

Aktif etkinlik bulunmamaktadır.
ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar