elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

EPDK Enerji Uzman Yardımcısı Alımı Yapacak

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu 35 adet enerji uzman yardımcısı kadrosu açtığını geçtiğimiz günlerde duyurdu. Başvuru şartları, sınav bilgileri ve diğer tüm detaylar haberimizde.



A- A+
19.12.2015 tarihli yazı 11827 kez okunmuştur.
Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu 15 – 26 Ocak 2016 tarihleri arasında Enerji Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı yapacağını duyurdu. Sınav hakkında bilgiler şöyledir:


►Sınava Katılabilme Şartları:

Türk vatandaşı olan, en az dört yıllık fakülteler/bölümler ya da YÖK tarafından denkliği kabul edilmiş okullardan mezun olmak (bk.Tablo:1), 30 yaşını doldurmamış, herhangi sebeple kamu haklarından mahrum olmayan, KPSSA sınavından en az 80 almış olunması gibi şartları sağlayan adaylara sınava giriş hakkı sağlanmaktadır.


 
Tablo 1: Enerji uzman yardımcısı adaylarının öğrenim dalları dağılımı,
kontenjanlar ile KPSS puan türleri.

 
►Sınava Başvurmak İçin Gerekli Belgeler:

Şartları sağlayan adaylar www.epdk.gov.tr adlı internet adresinde bulunan başvuru formunu doldurarak şu belgeleri ekleyeceklerdir;

► Diploma veya mezuniyet belgesi,
► Üç adet vesikalık fotograf,
► A grubu kadrolar için 05-06 Temmuz 2014 veya 04-05 Temmuz 2015 yapılan KPSS sınavı sonuç belgesi,

Bu belgeleri 21 Aralık 2015 - 5 Ocak 2016 tarihleri arasında mesai bitimine kadar Enerji Piyasası Denetleme Kurumuna ( Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi No:51/C Yüzüncüyıl-ANKARA) şahsen veya posta yoluyla başvuru yapması gerekmektedir. 


►Sınav Yeri ve Şekli:

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumunda (Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi No:51/C Yüzüncüyıl-ANKARA) 15 – 26 Ocak 2016 tarihleri arasında sözlü olarak yapılacaktır.


Kaynak:


►www.epdk.org.tr
Yunus Özkaya Yunus Özkaya Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.