elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Dünya Çapındaki Mühendislerin Buluştuğu Bilgi Merkezi Platformu Xometry Pro Hayata Geçti

Kurumsal firmaları endüstriyel üreticilerle buluşturan global çevrimiçi pazar yeri Xometry (NASDAQ: XMTR), mühendislerin ve ürün tasarımcılarının üretim bilgilerini paylaşmaları için Xometry Pro’yu hayata geçirdi.



A- A+
04.04.2024 tarihli yazı 815 kez okunmuştur.
Dünya çapındaki mühendisler arasında bir komünite oluşturmayı hedefleyen global üretim tedarik platformu, üretimi kolaylaştıran teknik kılavuzlar, 100’den fazla teknik makale, iş sürecini hızlandıran dijital araçları, interaktif web seminerleri gibi birçok kaynağı Xometry Pro’da tüm topluluklarına ücretsiz olarak sundu. Böylece, Türkiye’deki mühendis ve tasarımcıların da ihtiyacı olan tüm bilgilere tek bir noktadan erişmelerine ve tecrübelerini paylaşmalarına olanak tanıyacak. Konuyla alakalı Xometry Türkiye Genel Müdürü Çınar Topaloğlu, “Türkiye’de tasarım ve üretim becerileriyle birçok alanda değer yaratabilecek mühendisler olduğunu biliyoruz. Bu platform mühendislerin işinde ihtiyaç duydukları bilgilere erişmelerinin yanı sıra, değer yaratabilecek büyük bir komünitenin de parçası olmasını sağlayacak” dedi.




 


Topluluk sohbetleri sayesinde bilgi paylaşım imkanı


Komünite içerisinde bilgi paylaşımını teşvik etmek amacıyla oluşturulan ve forum niteliği taşıyan bu alan, kullanıcıların ortak problemleri olan uzmanlarla fikir alışverişinde bulunmalarını veya yeni bir sohbet başlatarak merak ettikleri konulara, yanıt bulmalarını sağlıyor. Ayrıca, Xometry’nin uzman mühendislerden oluştan ekibi de aktif olarak soruları yanıtlayarak teknik açıdan destek sağlıyor.

 

Teknik makale, e-kitap ve malzeme kütüphanesi desteği


Kullanıcılar, malzemeler, ardıl işlemler, tasarım, CAD yazılımı, CNC işleme, 3D baskı, sac metal şekillendirme gibi üretim yöntemlerinin olduğu kategorilerde 100’den fazla teknik makaleye kolaylıkla ulaşabiliyorlar. Bu sayede mesleki bilgilerini tazeleyebiliyor ve fikirlerini hayata geçirirken tekrar üretimi önleyebiliyorlar.


 


Daha verimli iş yönetimi için ücretsiz dijital araçlar


Kullanıcılar, Xometry’nin sunduğu dijital araçlar ve eklentilere ücretsiz erişerek verimliliklerini bu kategoride artırabiliyor. Ayrıca birçok tasarım uygulamasının içinde de Xometry araçlarını kullanabilme imkanına sahipler. Üretime uygun tasarım, prototipleme, üretim materyali seçme ve daha birçok teknik kararı verirken, Xometry’nin dijital araçları mühendislerin sürecine destek olacak.

►İlginizi Çekebilir: Yapay Zeka ile Hızlı Prototipleme
 

Xometry Hakkında


Xometry (NASDAQ: XMTR), büyük fikirleri olan insanları bu fikirleri hayata geçirebilecek üreticilerle buluşturarak bugünün ve yarının endüstrilerine güç katıyor. Xometry’nin yapay zeka destekli dijital pazar yeri, üreticilere işlerini büyütmek için ihtiyaç duydukları kritik kaynakları sağlarken, aynı zamanda küçük, orta ve büyük ölçekteki kurumsal şirketlerdeki mühendislerin ve satın alma profesyonellerinin global çap üretim kapasitesinden yararlanmasını ve yerel olarak esnek tedarik zincirleri oluşturmalarını kolaylaştırıyor.

 

Kaynak:



ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.