elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Danfoss Soğutma Segmenti’nde Yeni İş Ortağı!

Isıtma, soğutma, motor kontrol sistemleri ve güç çözümleri alanlarında dünya lideri Danfoss, ailesine yeni katılan iş ortağı ile güçlenmeye devam ediyor. Sektörde uzun yıllardır yer alan Ercan Teknik Soğutma ile Danfoss Türkiye Soğutma Segmenti iş ortağı olarak anlaştı.



A- A+
15.02.2021 tarihli yazı 2909 kez okunmuştur.
Sektörde 40 yıllık bilgi birikimi ve deneyime sahip Ercan Teknik Soğutma ve Danfoss Soğutma Segmenti güçlerini birleştirdi. Ercan Teknik, 2021 yılı Ocak ayı itibarıyla Danfoss ürünlerinin satışını tüm Türkiye’de üstlendiğini resmileştirdi.

Danfoss Soğutma Segmenti, sektörde 40. yılını kutlayan ve bir çok global firmanın distribütörlüğünü yapan Ercan Teknik Sogutma’yı iş ortaklar arasına ekleyerek Türkiye pazarında teknik anlamda gücünü pekiştireceğine ve pazar payını arttıracağına inanmaktadır.

Ercan Teknik Soğutma’nın üreticiler, satıcılar ve bayilere satışını gerçekleştireceği Danfoss ürünleri arasında; pistonlu ve scroll kompresörler, elektronik genleşme valfleri, termostatik genleşme valfleri, filter drier, solenoid valfler, çekvalfler, basınç presostatları, basınç regülatörleri, dört yollu vanalar, su regülasyon vanaları yer alıyor.

Kaynak: