elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Danfoss İklimlendirme Çözümleri Segmenti’nde Yeni İş Ortağı!

Isıtma, soğutma, motor kontrol sistemleri ve güç çözümleri alanlarında dünya lideri Danfoss, ailesine yeni katılan iş ortağı ile güçlenmeye devam ediyor. Sektörde uzun yıllardır yer alan Başaran Isı Sistemleri ile Danfoss Türkiye İklimlendirme Çözümleri Segmenti iş ortağı olarak anlaştı.



A- A+
08.04.2021 tarihli yazı 5137 kez okunmuştur.
Sektörde 30 yıllık bilgi birikimi ve deneyime sahip Başaran Isı Sistemleri ve Danfoss İklimlendirme Çözümleri Segmenti güçlerini birleştirdi. Başaran Isı Sistemleri, 2021 yılı Ocak ayı itibarıyla Danfoss ürünlerinin satışını tüm Türkiye’de üstlendiğini resmileştirdi.

►İlginizi Çekebilir: Frekans Konvertörleri İçin Zorlayıcı Ortam Koşulları - Yüksek Vibrasyon

Danfoss İklimlendirme Çözümleri Segmenti, 100 kişilik ekibi, gelişmiş lojistik ağı ve yaptığı yatırımlarla 30 yıldan uzun süredir ısıtma ve soğutma sektöründe önemli rol oynayan Başaran Isı Sistemleri’ni iş ortaklar arasına ekleyerek Türkiye pazarında teknik anlamda gücünü pekiştireceğine ve pazar payını arttıracağına inanmaktadır.

Başaran Isı Sistemleri’nin mekanik tesisat firmalarına satışını gerçekleştireceği Danfoss ürünleri arasında; Termostatik Radyatör Vanaları, Hidronik Döşemeden Isıtma Sistemleri, Motorlu Vanalar, Balans Vanaları, Daire İstasyonu ve Kalorimetre gibi ürün grupları yer alıyor.



Danfoss Hakkında:


Danfoss, yarının dünyasında daha az kaynakla daha fazlasını yapmaya olanak sağlayan teknolojiler geliştirmektedir. Altyapı, gıda arzı, enerji verimliliği ve çevre dostu çözümlere karşı giderek artan taleplere cevap veren Danfoss’un ürün ve hizmetleri soğutma, iklimlendirme, ısıtma, motor kontrolü ve hareketli makinelerde kullanılmaktadır. Danfoss, aynı zamanda yenilenebilir enerji ve buna ek olarak şehir ve kentsel toplumlarda bölgesel ısıtma alanlarında faaliyet göstermektedir. 1933 yılına dayanan yenilikçi teknolojisi, 100’ün üzerinde ülkede 26 bin çalışanı ve müşterileriyle Danfoss, günümüzde sektörünün önde gelen kuruluşlarından biridir. Şirket hisselerinin çoğunluğu hâlâ kurucu ailenin elinde bulunmaktadır.


Kaynak: