elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Danfoss İklimlendirme Çözümleri Soğutma İş Ortakları Toplantısı Düzenledi

Danfoss İklimlendirme Çözümleri Segmenti soğutma iş ortaklarıyla online toplantıda bir araya geldi.



A- A+
31.03.2021 tarihli yazı 5502 kez okunmuştur.

Her Koşulda Daha İyiye!


Toplamda 60 katılımcının katıldığı İklimlendirme Çözümleri soğutma iş ortakları toplantısında Danfoss, geçtiğimiz yılın değerlendirmesi ve 2021 yılına ait stratejik kararların paylaşımında bulunurken iş ortaklarının halen devam etmekte olan pandemi sürecinde iş ve işleyişler hakkında fikirlerini dinledi.
 

Danfoss İklimlendirme Çözümleri Türkiye Satış Direktörü Mert Kalafatoğlu’nun açılışını yaptığı ve 2020 yılına ve İklimlendirme Çözümleri segmentine yönelik bilgilendirme yaptığı toplantıda, Danfoss İklimlendirme Çözümleri Distribütör Kanal Satış Müdürü Ayfer Altun, 2021 yılı stratejisi hakkında bilgi verdi.
 

Mert Kalafatoğlu organizasyon için; “Dünyanın olağanüstü bir dönem geçirdiği pandemi sürecinde 2020 yılılnı Danfoss Türkiye olarak pozitif sonuçlarla kapatmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Yenilenen organizasyonumuz ile temel stratejimiz olan tüm iş ortaklarımız için uzun vadeli değer yaratmayı daha hızlı ve verimli bir şekilde hayata geçireceğimize inanıyoruz.” dedi.

Ayfer Altun da; “Pandemi şartlarında dahi yılı, hedefimiz olan büyümenin üzerinde kapattık. Bu bize doğru iş ortaklarıyla çalıştığımızı bir kez daha kanıtladı. 2021 yılı için odaklanacağımız en önemli konu Dijital müşteri deneyimini artırmak olacak. Sürdürülebilir digital dönüşüm yaratan şirketlerin pandemi sürecinden güçlenerek çıkacağına inanıyoruz.” diye ekledi.



Online toplantıya katılan iş ortakları, düzenlenen açık oturumlar sayesinde fikirlerini paylaşma ve toplantıda konuşulan konular ile ilgili detayları görüşme fırsatı bulurken, bu toplantı ile Danfoss ‘un stratejilerini, gelecek planlarını öğrendiler.

Kaynak: