elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

VLT HVAC Frekans Konvertörü |
Danfoss

Dünya popülasyonu günden güne artmaya devam ederken, enerjiyi en iyi şekilde kullanan sistemler daha da önemli hale geliyor, konfor ve güvenlik sağlamaya ek olarak, en iyi enerji performansı sunan HVAC sistemleri bu konuda çok önemli ve anahtar bir rol oynuyor. En zor hava koşullarına dayanıklı, ulaşılması zor olan alanlarda daha verimli HVAC sistemlerine ihtiyaç günden güne artıyor. Beklenen güvenilirlikle ihtiyaç duyulan esnekliği sağlamak için Danfoss VLT HVAC Frekans Konvertörleri ihtiyaçları ve daha fazlasını karşılamak için geliştirildi



A- A+
31.03.2017 tarihli yazı 10078 kez okunmuştur.

VLT HVAC Frekans Konvertörü Şimdi Eskisinden Daha İyi

Daha Verimli


Gelişen yeni motor teknolojileri ile birlikte HVAC uygulamalarında verimlilik ön plana çıkıyor. PM ve SynRM motorlarını en iyi şekilde tasarruf sağlamak için, VLT HVAC AC Frekans Konvertörü yeni algoritmalarla yeni nesil motorları da en uygun ve verimli biçimde kontrol edebilme özelliğine sahip. Ek olarak yeni VLT HVAC Drive çoklu, birden fazla IE5 PM motorları da kontrolederek daha fazla verimlilik sağlayabiliyor.
 

Daha Akıllı

 
Günümüzde HVAC uygulamaları her yerde ve koşulda bulunabiliyor, yalıtılmış alanlar ve ulaşması zor olan alanlarda ve anında HVAC sistem kontrolünü önemli hale geliyor. Bu nedenle HVAC Sistemleri ile verimli bir şekilde haberleşmek, kontrol etmek için yeni yolların düşünülmesi gerekiyordu .Yeni Danfoss VLT HVAC Frekans Konvertörleri ile Ethernet protokolü entegre edilmiş, güncellenmiş Web Server sayesinde Wireless LCP kontrol ile artık HVAC sisteminize uzaktan güvenli bir şekilde bağlantı kurabilir ve kablosuz olarak VLT HVAC Frekans konvertörlerinizi programlayabilir kontrol edebilirsiniz.


Daha Güçlü


HVAC sistemlerinin artık zor koşullarda sorunsuz çalışması bekleniyor : Yüksek sıcaklık değişimleri olan bölgelerde, sismik hareketlerin yoğun olduğu, yüksek titreşime sahip alanlarda, hava kirliliğinin çok fazla olduğu bölgelerde, değişken güç/şebeke kalitesi gibi sert koşullarda HVAC sistemlerinin çalışması bekleniyor. VLT HVAC Frekans Konvertörü bu zorlukların tamamının üstesinden gelmesi için tasarlandı.

-25°C’den 50°C’ye kadar olan geniş çalışma sıcaklık aralığı ile en soğuk Tundara ikliminden, çöl sıcaklarında kadar, yüksek rakıma sahip 2000 metre yüksekliklerde güç düşümsüz çalışabiliyor. IP66/UL Type 4X’ sahip en yüksek IP koruma sınıfı ile en zorlu dış koşullarda yüksek performans verebiliyor, titreşim dayanımı, sismik koruması ve benzersiz 3C3 kart kaplaması ile en tozlu ve kirli ortamlara HVAC sisteminin en güvenli şekilde çalışmasını sağlıyor.
 


Daha Güvenilir


Dünya üzerindeki milyarlarca insan konfor ve güvenlik için HVAC sistemlerine güveniyor, beklenmeyen şebeke değişimlerine karşı koyabilen AC frekans konvertörü seçmek oldukça hayati öneme sahip. VLT HVAC Frekans Konvertörü'nün dayanıklı aşırı gerilim koruması, dönen motoru yakalama ve devinimsel kinetic back up özellikleri sayesinde ihtiyaç duyulan devamlılığı ile prosesin güvenli bir şekilde çalışmasını garanti etmekte.

VLT HVAC Frekans Konvertörü'nde ki özel algoritmaları sayesinde prosese devam ederek frekans konvertöründeki voltajın ani iniş çıkışların da sistemin çalışmasını sağlar. VLT HVAC Frekans Konvertörü güvenli proses devamlılığı için çok dayanıklı bir yapıyla tasarlanmıştır.
 

Küçük Bir Yatırımla Büyük Bir Geri Dönüş


Yeni enerji verimliliği yasaları, enerji tüketimini ve CO2 emisyonu azaltmaya odaklanıyor. Bu yeni standartları sağlayabilmek için sisteme AC Frekans Konvertörü eklenmesi neredeyse zorunluluk haline geliyor. AC Frekans Konvertörü’nün ömür dayanımı, enerji maliyetini ekonomik olarak etkilemektedir.

VLT HVAC Frekans Konvertörü en düşük (TCO) toplam sahip olma maliyetine sahiptir. Kurulum ve devreye alma işlemi %20 daha az zaman alır, %2 geliştirilmiş enerji verimliliği sayesinde enerji kayıpları en aza indirir. Böylelikle en iyi proses verimliliğini sunar.


Daha fazlasını öğrenmek için aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz.





Kaynak:

Önder Eğer Önder Eğer Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



Aktif etkinlik bulunmamaktadır.
ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar