elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Aktif E-Ticaret Sitesi Yayında!

Aktif Şirketler Grubu yeni yılın ilk haftasında e-ticaret sitesini yayına aldı. Detaylar haberde...



A- A+
07.01.2022 tarihli yazı 3462 kez okunmuştur.
Aktif Group, Enerji analizörleri, Elektrik sayaçları, Kaçak akım röleleri, Akım/Gerilim röleleri, Akım trafoları, İzolasyon izleme cihazları, Dirençler ve Pano ısıtıcıları gibi ürünlerini online satışa sunduğu e-ticaret sitesinden vereceğiniz ilk siparişinizde, açılışa özel %10 indirim ve kredi kartlarına vade farksız 3 taksit olanağı sunuyor.

Aktif Şirketler Grubu çatısı altında yer alan Asset, Elektres, Bender markalarını taşıyan ürünlerin yer aldığı e-ticaret sitesinde ilk deneyiminizi paylaşmak için www.aktif.com.tr ‘yi ziyaret edebilirsiniz.

E-ticaret sitesinde yer alan sınırlı sayıda ürünün ötesindeki gereksinimleriniz için Aktif ‘in tüm ürünlerine www.aktif.net sitesinden ulaşabilirsiniz.


► İlginizi Çekebilir: Enerji Yönetimi ve Sayaç Otomasyonu Aktif Group Çözümleri



Aktif Grup Şirketleri Hakkında


Aktif Mühendislik, 1996 yılında Ölçme, Koruma ve Enerji Kalitesi alanlarında faaliyet göstermek üzere kurulmuştur. Aktif Mühendislik 45 çalışanı ve 2200 m2 yönetim binası ile İstanbul’da yer almaktadır. Aktif Mühendislik kuruluşundan beri enerji sektörüne yüksek kaliteli ölçüm cihaz ve sistemleri, koruma cihaz ve sistemleri ile enerji tasarrufu ve maliyet analizi konularında yüksek kaliteli mühendislik hizmeti sağlamaktadır. Aktif Mühendislik 25 yılı aşkın tecrübesi, yurtiçi ve yurtdışı referansları ile müşterilerine özel ve standart çözümler üretmektedir.

Aktif Elektroteknik, 1981 yılında kurulmuş olup, orta gerilim hava izoleli hücreler, mobil trafo merkezleri, orta gerilim trafo merkezleri, köşkler ve nötr toprak direnci üretmektedir. Mayıs 2008’de Aktif Şirketler Grubu bünyesine katılarak Aktif Elektroteknik adını almış ve Ağustos 2009’da İtalyan menşeli Friem S.p.A. ile imzaladığı ortaklık ile uluslararası bir şirket olmuştur. 2018 yılında Aktif Güç Elemanları firmasının şirket grubuna katılması ile nötr direnç üretimi Sakarya fabrikada yapılmaya başlanmıştır. Aktif Elektroteknik, bu tarihten beri uluslararası tecrübeli Türk ve İtalyan enerji gruplarının sinerjik ortaklığı ile yönetilmektedir. Aktif Elektroteknik 100 çalışanı ve 5000 m2 üretim alanı ile Ankara’da faaliyet göstermektedir. Aktif Elektroteknik 41 yıllık üretim tecrübesi, teknolojik makine parkı, sürekli gelişen bilgi birikimi, deneyimli Türk ve İtalyan Ar-Ge ekibi, Avrupa’nın önde gelen Akredite Laboratuvarlarından alınmış tip testine sahip ürünleri ve gelecekteki beklentileri karşılayacak yeni fikirleri ışığında faaliyet göstermektedir.

Aktif Kompanzasyon ve Harmonik Filtre Sistemleri A.Ş ,  1996 yılında Aktif Mühendislik bünyesinde kurulmuştur. Yurtiçi ve yurtdışında güç kalitesi ürün ve sistem çözümleri ile birlikte yüksek seviye mühendislik hizmeti vermektedir. Kurucu ve çekirdek mühendis kadrosunun 25 yılı aşan tecrübesi ile geçekleştirdiği; 4000 ‘in üzerinde ölçüm ve raporlama hizmeti, 1500 ‘ün üzerinde saha uygulama ve teknik çözümleri bulunmaktadır. Eğitime ve insan gücüne destek veren politikası ile 300 ‘ün üzerinde seminer ve eğitimlerle 10.000 ‘den fazla elektrik ve elektrik&elektronik mühendisine bilgi ve tecrübesini aktarmıştır. Ulusal ve uluslararası şirketlerde farklı konum ve teknik alanlarda hizmet veren, onlarca yüksek donanımlı stajyer, tekniker/teknisyen ve mühendis yetiştirerek sektörde kaliteli ve deneyimli insan gücüne yatırım ve destek sağlamıştır. 1996 yılından bu yana ilk günkü heyecanını sürekli yenilenme, ürün ve sistem geliştirme, kaliteden ödün vermeden yerlileşme, dünyaya açılma, dürüstlük ve müşteri odaklılık ilkeleri ile sürdürerek Elektrik-Enerji sektöründe ülkemizin ve bölgenin parlayan bir yıldızı olarak büyümektedir. Aktif Kompanzasyon ve Harmonik Filtre Sistemleri A.Ş. , güç kalitesi ve uygulamalarına yönelik yüksek kalitede hizmet ve mühendislik faaliyetlerine Aktif Şirketler Grubu bünyesinde devam etmektedir.

Aktif Güç Elemanları, 2009 yılında alçak ve yüksek gerilim endüstriyel güç yükleri sektörlerinde hizmet vermek üzere “Elektres” ünvanı ile Sakarya’da kurulmuştur. İmalat hayatına frenleme dirençleri, yol verme dirençleri ve pano ısıtıcıları ile başlayan şirket sırayla Yük bankaları, Nötr topraklama dirençleri, Filtre dirençleri, şarj ve deşarj dirençlerini de imal etmeye başlayarak direnç ürün bandını tamamlamış ve tasarım ve kalitesi ile sektörün en önemli oyuncularından biri olduğunu kanıtlamıştır. Şirket beşinci yılına ulaştığında yılda 30.000 adet frenleme direnci imal etmekte olup, mükemmel çalışan otomatik yük bankası tasarımı ve gerçekleştirdiği sayısız başarılı proje ile sektörde yük bankasının nasıl olması gerektiğinin şartlarını oluşturmuş ve tüm direnç bandını tamamlamıştır. 2018’de Aktif Şirketler Grubu bünyesine katılım ile “Elektres” marka olarak korunmuş ve Şirket direncin yanı sıra tüm güç elemanlarını üretmek üzere Ar-Ge çalışmalarına başlamıştır.

Kaynak:


 


Irmak Telatar Irmak Telatar Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



GÜNÜN FİRMASI