elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

ABB Makine Sürücüleri |
ACS380

Güvenilir performansı ve entegrasyon kolaylığı sayesinde ACS380, makine yapımı için ideal, tamamen uyumlu bir makine sürücüsüdür.



A- A+
10.10.2022 tarihli yazı 6180 kez okunmuştur.
ACS380 makine sürücüsü, makine imalatcıları için ideal olan sağlam ve kompakt bir sürücüdür. 0,25 ile 22 kW arası çeşitli motor tiplerini kontrol edebilir. Yüksek başlangıç torku gerektiren makinalar için , doğru hız kontrolü, kararlı tork veya ani yük değişikliklerine dinamik yanıt aynı sürücü bünyesinde toplanmıştır. ACS380 sürücüsü bu enfes motor kontrol formasyonunu enkoder geri beslemesi olsun veya olmasın karşılar. Sürücü yiyecek içecek, malzeme taşıma ve tekstil gibi endüstriler için uygundur. Tipik sabit tork uygulamaları, karıştırıcılar, konveyörler, vinçler ve diğer sabit tork uygulamaları için ideal bir sürücüdür.

 

Uygulamanız için güvenilir performans


ACS380 makine sürücüsü, mükemmel motor kontrolü, uzun ömürlü tasarımı ve tüm büyük endüstriyel otomasyon ağlarına bağlanabilirliğisayesinde makine yapımı için idealdir. Tipik ACS380 uygulamalarına örnek olarak mikserler, konveyörler, ekstrüderler, vinçler ve tekstil makineleri verilebilir.

 

 

Entegrasyon kolaylığı


ACS380 standart olarak yerleşik bir çok gelişmiş özelliğe sahiptir. Opsiyon kartları ile çeşitli fieldbusiletişimleri, I/O ve EMC gereksinimleri için optimize edilebilir. Entegre fonksiyonel güvenlik özellikleriyle ACS380 sürücü, makinenin güvenlik sisteminin bir parçası olabilir. Fonksiyon bloklarla programlanabilmesi sayesinde çeşitli makinelere uyarlanması kolaydır.

 

10 yıl veya daha uzun süre dayanacak şekilde tasarlanmıştır


Kaplamalı devre kartları, elektronik aksamlardangeçen min. hava akışı ve akım düşümü olmadan 50 °C'ye kadar çalışma sıcaklığı gibi tasarım özellikleri, ACS380'i yüksek güvenilirlik bekleyen müşteriler için güvenli bir seçim haline getirir. Bu güven, üretim sırasında her bir sürücünün tam yük testi yapılmasıyla daha da yükseltilmiştir.

 

 

Mükemmel motor kontrolü


Asenkron, sabit mıknatıslı ve senkron relüktansmotorlar için destek
► Mükemmel hız ve tork kontrolü
► Enkoder geri bildirimi desteği (isteğe bağlı)
 

Entegrasyon kolaylığı


► Tüm büyük endüstriyel otomasyon ağlarıyla bağlantı
► Güvenli moment kapatma (STO) standart olarak mevcuttur. Opsiyon kartı ile PROFIsafeüzerinden kontrol edilebilir
► Sürücünün çeşitli uygulamalarda özelleştirilebilmesi için fonksiyon blok programlama yeteneği.
► ABB'nintamamıyla uyumlu sürücü portföyünün bir parçası, tüm ABB sürücüleriyle aynı ara yüzü ve PC araçlarını kullanması
► Standart olarak kaplamalı devre kartları
► Elektronikte minimum hava akışı
► Güç kaybı olmadan 50 °C'ye kadar kullanılabilme
► Üretilen tüm sürücülerin tam yüklerle maksimum sıcaklıklarda test edilmesi




Burak ULUS

ABB - Ürün Müdürü


Kaynak


Aktif etkinlik bulunmamaktadır.
ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar