elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Yıldırımdan Korunma Sistemlerinde Amper Elektrik Kalitesi

Yıldırımdan korunma ve topraklama sistemleri sektöründe akla gelen ilk firmalardan olan Amper Elektrik, yıldırımdan korunma sistem bileşenlerini kapsayan TS EN 62561-1 ve TS EN 62561-2 kalite belgelerine sahip tek firma olmasıyla bir kez daha ön plana çıkıyor.



A- A+
19.01.2016 tarihli yazı 11039 kez okunmuştur.
Temelde, Yıldırımdan Korunma Sistemleri, Topraklama Sistemleri, Termokaynak Sistemleri ve Uçak İkaz Sistemleri olmak üzere 4 ana başlık altında ürün satışı, montajı, mühendislik, keşif, test ve ölçüm hizmeti sunan Amper Elektrik, aynı zamanda distribütörü olduğu dünyaca ünlü markalar ve üreticisi olduğu sektörel ürün grubu ile Türkiye pazarının önemli bir bölümünü elinde bulundurmaktadır.


Amper Elektrik, dış yıldırımlık sistemlerinden iç yıldırımlık sistemlerine kadar yıldırımdan korunma konusunda standartlara uygun ürün yelpazesine sahip olmakla birlikte korunma sistemlerinin kalite standartlarına uygun bir şekilde kurulması konusunda da eksiksiz hizmet vermektedir. Amper Elektrik sektörde, TS EN 62561-1 ve TS EN 62561-2 kalite standartlarına sahip tek firmadır.


Her iki standart da; "Yıldırımdan korunma sistem bileşenleri"ni kapsamakta olup, TS EN 62561-1 standartı "bağlantı bileşenleri" ile ilgili kuralları, TS EN 62561-2 standartı ise "iletkenler ve topraklama elektrotları" ile ilgili kuralları içermektedir.
  
    




Kaynak:
 
 

Ahmet Gökhan Seyrek Ahmet Gökhan Seyrek Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır