elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Weidmüller Proses Endüstrisi için Uluslararası Odak Noktasını ve Mühendislik Uzmanlığını Güçlendiriyor

Weidmüller, proses endüstrisindeki uluslararası odak noktasını ve mühendislik uzmanlığını daha ileriye taşıyor. Weidmüller, Klippon Engineering grup şirketiyle geleceğe yatırımlarını artırıyor.



A- A+
20.03.2021 tarihli yazı 7173 kez okunmuştur.
Detmold merkezli elektronik uzmanı Weidmüller, geleneğe ve deneyime inanıyor. "Klippon Engineering İngiltere Limited"in kurulmasıyla Weidmüller, proses endüstrisi sektöründeki uzun yıllara dayanan uzmanlığını, İngiltere Leicester merkezli yeni bir yan kuruluşta ortaklık haline getiriyor. Geçmişi erken dönemlere dayanan Weidmüller, 1959'da Birleşik Krallık'ta kendi tesisini açtı ve Klippon Electricals Ltd.'yi kurdu. Weidmüller, köklerine dönüyor ve 60 yılı aşkın bir başarı öyküsünü sürdürüyor.




Yeni kurulan Klippon Engineering, dünya çapında bir mühendislik ve hizmet uzmanlığı ağından sorumludur. Kendi satış ekibi, uygulama uzmanları, bağlı üretim ve montaj tesisleri ile gelecekte; ürüne ve uygulamaya özel çözümler geliştirilecek, onaylanacak ve uygulanacaktır. Weidmüller Group'un CSO: Satıştan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Timo Berger, gelecekteki gereksinimler için: “Altmış yıllık yoğun deneyimimizle proses endüstrisinin birçok alanında yetkin bir ortak olarak müşterilerimizin yanındayız. Geleneklerimize ve geçmişimize uygun olarak büyüyen bir pazarda bağlılığımızı güçlendiriyoruz ve kendimizi gelecekteki gereksinimler için konumlandırıyoruz.” dedi.

Yıllar içinde Weidmüller, bağlantı teknolojisi, iletişim ve dijitalizasyonun yanı sıra tehlikeli alanlara yönelik bileşenler ve mühendislik hizmetleri için yüksek kaliteli çözümler sumak amacıyla proses endüstrisinde "Klippon" markasını başarıyla oluşturmuştur.



Klippon Engineering bu geleneği, petrol, gaz ve LNG, kimyasallar ve ilaçlar, su ve atık su arıtma, madencilik, mineraller ve metalurji, kağıt hamuru ve kağıt, cam, hidrojen ve enerji gibi endüstriler için çözümler geliştiren sertifikalı ve küresel olarak aktif bir şirket olarak sürdürmektedir.

Klippon Engineering İngiltere Limited'in Genel Müdürü Jonathan Lane: “Odak noktamız, özellikle patlamaya karşı koruma alanında, uygulama ve müşteriye özel çözümlerin geliştirilmesidir. Gitgide artarak, mevcut tesislerin kullanım ömrünün uzatılmasını içerir, örneğin; proses kontrol teknolojisi modernize edildiğinde basit ve hızlı geçiş çözümleri yoluyla mevcut tesislerin kullanım ömrünü uzatmayı sağlar.” dedi.

Yeni şirket ile Weidmüller, uluslararası taahhüdünü daha da genişletiyor. Asya, Orta Doğu, Birleşik Arap Emirlikleri, Almanya ve İngiltere ve Weidmüller'in diğer üretim lokasyonlarındaki uzmanlarıyla Klippon Engineering artık dünya çapında faaliyet gösteriyor.


                                


Kaynak: