elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Startup Weekend İzmir

Girişimcilik adına büyük adımların atılmaya başlandığı şehir olan İzmir bir büyük etkinlik ile daha bu işleyişi sürdürüyor. İnternet girişimciliği için global bir etkinlik olan Startup Weekend 25-27 Mart tarihlerinde Yaşar Üniversitesi tarafından düzenlencektir. Etkinliğe herkes davetlidir.



A- A+
25.03.2016 tarihli yazı 10081 kez okunmuştur.

İnternet girişimciliği için global bir etkinlik olan Startup Weekend 25-27 Mart tarihlerinde Yaşar Üniversitesi, StageCo ve Originn Coworking işbirliği ile düzenlenecektir. Sektörden farklı görev ve yetkinliklerdeki kişileri bir araya getiren etkinlik, sektördeki kişilerin tanışması, takım olması ve beraber projeler geliştirmesine de imkan tanıyor. Girişim fikirlerini işe dönüştürme sürecinde oluşacak takımları Taylan Demirkaya, Ercan Gümüş, Okan Alper, Zeynep Sarılar, Oğulcan Akbulut, Serkan İçer, Serkan Bürken, Linda Bunschoten gibi isimler desteklerken; jüride ise Türkiye'nin önemli melek yatırım ağı yöneticilerinden Joachim Behrendt, Ayşe İnal, Hulusi Berik, Özgür Kılınç ve Yaşar Üniversitesinden Emrah Tomur yer alacaktır.

Etkinliği destekleyenler arasında EGIAD, Atölye 15, Wifim, Pınar, Pizza Locale, Barzel's, Cafetto, Nescafe, Idema, Webportaj ve Papiroom yer alıyor.

İş fikri olan ve geliştirmek isteyen herkesi 54 saat sürecek olan bu maratona bekliyorlar. Startup Weekend‘e dair detaylı bilgi almak istiyorsanız https://startupweekendizmir.splashthat.com‘u, kayıt olmak ve bu maratonda yer almak istiyorsanız da http://www.eventbrite.com/e/startup-weekend-izmir-tickets-20994866210 sitesini ziyaret edebilirsiniz.
 


 

Kaynak:

Yaşar Üniversitesi
Originn Coworking
 

Ali Selek Ali Selek Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



Aktif etkinlik bulunmamaktadır.