elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Sigma Elektrik Açık Tip Devre Kesiciler ile Elektriği Koruma Altına Alıyor

Alçak gerilim şalt ürünleri sektöründe sunduğu yüksek performanslı ürünlerle firma ve kullanıcıların ilk tercihi olan Sigma Elektrik, yüksek güç uygulamaları için geliştirdiği açık tip devre kesiciler ile elektrik sistemini koruma altına alıyor. 630A’den 6300A’e kadar nominal işletme akımı şartlarında çalışmaya uygun olan ve çekmeceli – çekmecesiz olarak üretilebilen Sigma açık tip devre kesiciler, ortak aksesuar imkanıyla da uygulamalarda kullanıcı kolaylığı sağlıyor.



A- A+
05.05.2023 tarihli yazı 2470 kez okunmuştur.
Geniş ürün gamıyla 30 yıldır alçak gerilim şalt ürünleri sektörüne öncülük eden Sigma Elektrik, açık tip devre kesicileri ile zorlu uygulamalarda dahi yüksek performanslı koruma sağlıyor. Besleme, dağıtım, kuplaj ve çıkış şalteri olarak güvenle kullanılan açık tip devre kesiciler 100kA’e kadar kısa devre kesme kapasitesi ve akıllı kontrol ünitesinin yanı sıra haberleşme özelliğiyle de dijital dönüşüme ayak uyduruyor. Sunduğu yüksek performans ile açık tip devre kesiciler enerji santralleri, fabrikalar, maden ocakları (690V AC için) ve özellikle modern yüksek binalarda akıllı bina dağıtım sistemlerinde kullanılıyor.




Dijital Dönüşüme Ayak Uyduruyor

TS EN 60947-2 ve CE normlarına uygun üretim yapılan açık tip devre kesiciler 630A’dan 6300A’ya kadar nominal işletme akımı şartlarında çalışabilirken komple seri için ortak ve çok geniş aksesuarlar ile kullanılabiliyor. 100kA'e kadar kısa devre koruması yapabilen Sigma Açık Tip Devre Kesiciler, 690V uygulamaları için de uygun bir yapı sunuyor. Akıllı kontrol ünitesi sayesinde geniş termik ayar seçiciliği sunan açık tip devre kesiciler, istenildiğinde bir ayırıcı olarak da işlev görebiliyor.

Avantajları Saymakla Bitmiyor

Sigma açık tip devre kesiciler pano üreticileri, endüstriyel kullanıcılar ve tasarımcılar için pek çok avantaj sunuyor. Pano üreticileri; sadece ön kapağı çıkararak kolay aksesuar montajı yapabilirken montajı bağlantı baralarına herhangi bir delik açmadan doğrudan sağlayabiliyor. Ortak aksesuarlar ve tek tip ebatlara sahip olan açık tip devre kesiciler daha hızlı üretilip teslim edilebilirken pano üreticilerinin de üretim alanı verimliliğini artırmaya yardımcı oluyor. Kasa tasarımının bakım gerektirmeyen yapısı endüstriyel kullanımlarda yüksek dayanıklılık ve uzun ömür imkanı sağlıyor. Aşırı yük alarmı ve bağımsız LED göstergeleri hata tanımlamayı kolaylaştırırken yüksek emniyetli mekanik kilit sistemi de enversör sistemlerde kolaylık sağlıyor. Açık tip devre kesiciler, basit bağlantı şemaları ile projelendirmede ve pano içi tasarım süreçlerinde tasarımcılara hız kazandırıyor.



Kaynak:


ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.