elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Siemens SINAMICS V20 / G120 ile İş Süreçlerinizi Kolaylaştırın

İçinde bulunduğumuz otomasyon çağında verimlilik, hız ve en önemli konulardan biri. Siemens SINAMICS V20 / G120, benzersiz özellikleri ile iş süreçlerinizi çok daha hızlı ve kolay hale getiriyor.



A- A+
11.06.2020 tarihli yazı 24967 kez okunmuştur.
Siemens, otomasyon ve dijitalleşme konusunda sunduğu yeniliklerle ön plana çıkıyor. Siemens’in birçok sisteminin mobil cihazlarla kablosuz bağlantı kurabilmesi, çok fonksiyonlu kullanım imkanları sunulması Siemens'in rakiplerinden birkaç adım önde olmasını sağlıyor.
 

SINAMICS Smart Access Module, mobil cihazlarınızı (akıllı telefon, tablet, dizüstü bilgisayar) SINAMICS V20 ve G120 konvertör serilerine kablosuz bağlayabilmenizi sağlar. Sürücü teknolojileri, sürücü sistemleri, sürücüler, frekans konvertörlerinin nasıl devreye alındığını aşağıdaki video ile izleyebilirsiniz.



►İlginizi Çekebilir: HVAC Yazılım Uygulamaları | Siemens
 
SINAMICS V20 / G120 Smart Access Module ile devreye alma, tanı ve servis işlemleri çok daha kolay hale geliyor. Bu sayede SINAMICS V20 ve G120 frekans konvertörü için sürücü sistemleri, sürücü teknolojileri ve sürücülerin kablosuz devreye alınması, tanısı ve servisi açısından çok sayıda fonksiyon sunan güçlü bir araç elde etmiş olursunuz. Aşağıdaki video ile detaylı bilgi edinebilirsiniz.



Kaynak:

GÜNÜN FİRMASI