elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Mureva Led Projektörler ile Aydınlık Bir Geleceğe Adım Atın

Schneider Electric, deneyimini ve kalitesini dış mekan aydınlatma pazarına da taşıyor. Yeni Mureva Led Projektör serisi ile, dış mekan aydınlatmada yenilikçi çözümlerini pazara sunuyor. Çeşitli güç seçenekleriyle geniş bir seri olan Mureva Led Projektörler, farklı dış mekan aydınlatma uygulamalarında kullanılabiliyor. Ayrıca; özgün tasarımıyla, montaj kolaylığı ve estetik bir görünüm sunuyor. Detaylar içeriğin devamında...



A- A+
15.04.2022 tarihli yazı 10949 kez okunmuştur.

Dış Ortamda Çeşitli Amaçlara Hizmet Eden Led Projektörler


Led projektörler, daha çok dış ortamda çeşitli amaçlarla kullanılan yüksek koruma sınıfına (IP65) sahip aydınlatmalardır:

Schneider Electric Türkiye, 20W-300W güç aralığındaki Mureva Led Projektör serisini 2020 yılında lanse etti. Hareket sensörlü modellere de sahip olan Mureva Led Projektör serisi, hem enerji verimliliğine hem de davetsiz misafirleri tespit etmeye yardımcı oluyor.

Mureva Led Projektör serisinin geniş ürün gamında; 20W’dan 100W’a kadar olan modeller daha çok konut ve ticari bina uygulamaları için elverişli iken, 150W-200W-300W modeller ise daha parlak bir aydınlatma isteyen endüstriyel tesis gibi uygulamalarda kullanılabiliyor. Ayrıca stil sahibi ince tasarımıyla, her ortama kolayca uyum sağlayan Mureva Led Projektörler, braket konumu sayesinde oldukça kolay montajlanabiliyor. Montajı doğru şekilde yapıldığı takdirde ise, IP65 koruma sınıfı sayesinde sert ortam koşullarına karşı dayanıklılığı ve 50.000 saat led ömrüyle zamana meydan okuyor.


Hem konut hem de ticari kullanım için bir led projektör serisi


Led projektörlerde verimlilik açısından önemli bir konu ne kadar güçte aydınlatma yaptığıdır. Bu noktada bir detaya dikkat çekmekte fayda var: Lumen/Watt değeri. Bu değer, projektörlerin 1 Watt başına ne kadar parlaklık sağladığının göstergesidir. Ne kadar yüksek olursa o kadar verimli olduğu anlamına gelir.

Örneğin, 100W'lık iki tane projektörden bir tanesinin lm/W değeri 90 iken diğerinin 120 ise her ne kadar iki projektörün gücü 100W olsa da günün sonunda daha yüksek lm/W değerine sahip olan projektör daha fazla aydınlatma sağlar.




Mureva Led Projektörlerin kullanıcılarına sunduğu başlıca avantajlar ise şöyle:

► Enerji Verimliliği ve Güçlü Aydınlatma: 100lm/W led teknolojisi sayesinde enerji verimli çözümle aydınlık bir ortam sağlar. Ayrıca bu değeri 120lm/W’a çıkarma çalışmaları da devam etmektedir ve Schneider Electric led projektörleri 2022 yılında piyasaya bu verimlilik oranında sunmayı planlamakta.

► İklim Koşullarına Dayanıklılık: -30/+45°C derece arasındaki çalışma sıcaklığıyla, dört mevsim boyunca iklim koşullarına dayanıklı bir şekilde çalışır.

► İhtiyaca Yönelik Çözüm: Bütün modellerdeki 80'lik renk işleme endeksi (CRI) ve 4000 Kelvin ile 6500 Kelvin renk sıcaklıklarındaki seçenekleriyle, uygulamanın ihtiyacına yönelik doğru çözümü sağlamış olur.

► Schneider Electric Garantisi: Schneider Electric, 100W ve altı modellerde 3 yıl, 150W ve üstü modellerde ise 5 yıl garanti süresi ile kullanıcılara sunuyor.

► Emniyet: Hareket sensörlü modeller, davetsiz misafirleri açığa çıkararak güvenlik kameralarının daha net bir görüntü elde etmesini sağlar.

► Kalite: Yüksek ürün kalitesinin işareti olan ENEC belgesine sahiptir.

 
Estetik görünümü ve kolay kullanımı ile Mureva Led Projektörler tüm aydınlatma ihtiyaçlarınızı karşılıyor. Benzerlerini gölgede bırakan ve eşsiz tasarımı kaliteyle buluşturan aydınlatma ürünlerimizi keşfedin.



 

Mureva Led Projektörler Nerelerde Kullanılır?


► Evlerde güvenlik sistemlerinin bir parçası olarak,
► Stadyum, arena, park, depo, fabrika gibi yerlerde,
► Reklamcılıkta ilgiyi çekmek amaçlı kullanılır.

Mureva aydınlatmalar; garajdan bahçeye, odalardan bodruma kadar evdeki her alanda kullanım için idealdir. Ayrıca, yer altı otoparklardan geniş spor salonlarına, hastanelerden depolara kadar çalışma alanları için de kullanışlıdır. 

Mureva serisi Led Projektörler, güvenlik sistemleri için muhteşem bir çözümdür. Yoğun şiddetteki ışık, kameraların görüntüyü daha net yakalamasını sağlar. Hareket sensörlü aydınlatmalar, ev sahiplerinin dışarıya daha emniyetli bir şekilde çıkmaları için davetsiz misafirlere caydırıcı bir etki oluşturur.





 
Schneider Electric, Mureva Led Projektör serisi ile aydınlatma pazarında da verimli çözümler sunuyor.

 

► Braket konumu sayesinde kolay kurulum ve montaj
► Hem iç hem de dış mekanda, sert iklim koşullarında kullanılabilir
► Her türlü duvara asılabilir veya monte edilebilir veya tripod ile de kullanılabilir
► Verimli led teknolojisi: 100 lm/W

 


Mureva Led Projektörler Kataloğu'nu incelemek için tıklayınız.



Kaynak:


Aktif etkinlik bulunmamaktadır.
ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar