elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

ElektrikPort Led Lıghtıng Fuarındaydı

2007 yılında İstanbul’da düzenlenmeye başlanan LED Fuarı, 2007-2008 yıllarında aynı yıl içinde İstanbul ve Ankara’da düzenlendi. 2 kez Ankara ve 7 kez de İstanbul olmak üzere 9 kez düzenlenmiş olan LED Fuarı, 2011 yılından itibaren LED&LED LIGHTING FUARI adıyla düzenlenmektedir. ElektrikPort olarak biz de bu fuarda yerimizi aldık.Ayrıntıları yazımızın devamında görelim.



A- A+
04.10.2014 tarihli yazı 9930 kez okunmuştur.

ElektrikPort  Led Lighting Fuarındaydı

25-28 Eylül tarihlerinde, 10:00-18:00 saatleri arasında, İstanbul Fuar Merkezi (Havaalanı Kavşağı) 9. ve10. hollerde gerçekleştirilen fuarda, 750’den fazla firma en son teknoloji ürünleri ile, 250 stant da değerli ziyaretçi ve firmalarla gerçekleştirildi. 
 
 

Özellikle LED Aydınlatma ürünlerinin yoğun olarak sergilendiği LED&LED Lighting Fuarı’nda her türlü LED yarı mamül/komponent de sergilenmektedir. Fuar, her ölçüdeki LED ekran ile reklam endüstrisinde, dış alan ışıklandırmada, mimaride ve sanayide kullanılan LED ürünler gibi her türlü LED’li ürünün bir arada sergilendiği sektörün yurtiçindeki tek fuarıdır.
 



► İlginizi Çekebilir: Sokak Aydınlatmasında Led Teknolojisi
 

LED ve LED’li ürünlerdeki gelişmeler ile pazardaki genişlemenin tamamının bir arada görülebildiği yurtiçindeki tek etkinlik olan LED&LED Lighting Fuarı, her geçen yıl bu alandaki tüm ticaretin gerçekleştiği alan olma özelliğini de pekiştirip büyüyerek yoluna devam etmektedir. LED ürünler ile ilgisi olan tüm kesimlerin dikkatle takip ettiği ve mutlaka katılım veya ziyaret programlarına ekledikleri LED&LED Lighting Fuarı’nın bu alandaki gelişmesi, her yıl artan ziyaretçi sayısı ve kalitesinden de net bir şekilde anlaşılmaktadır.
 
 

Dünyada hızla gelişen teknolojiler arasında en çok konuşulan ve göz önünde olan ürünler olan LED’ler, özellikle aydınlatma sektöründe yaygınlaşmalarının ardından daha fazla dikkat çekmeye başladılar. Bu gelişmeye paralel olarak, LED ürünler ve LED’li ürünler ile ilgili pazar da genişleyerek sektörde yer alan firmaların bu alana daha fazla ilgi göstermelerine ve ayrıca sektörde faaliyet göstermeyen firmaların da bu alana ilgi göstermelerine neden oldu.
 

Neden LED&LED Lighting?

LED&LED LIGHTING FUARI’nda,
 
·         Potansiyel alıcılar ve hedef kitle ile birebir bağlantı kurmak,
·         Minimum zaman ve nakit bütçe ile satışlarınızı arttırmak,
·         Yeni iş bağlantıları kurmak,
·         Mevcut iş bağlantılarınızı güçlendirmek,
·         Birebir ilgili alıcılarınıza yeni ürünlerinizi tanıtmak,
·         Marka bilinirliğini arttırmak, marka değerinizi yükseltmek,
·         Sektörde faaliyet gösteren firma ve kişilerle bağlantılarınızı güçlendirmek,
·         Pazarda ön plana çıkmak,
·         Rekabetin arttığı farklılaşan pazar yapısında bir adım öne çıkmak,
·         Yeni ürün ve hizmetlerinizi, sektörün buluşma noktasında tanıtmak,
·         Rakiplerinizi yakından tanıma fırsatı bulmak,
·         Bayilik, yetkili satıcılık ve franchising verilecek kitle ile bir araya gelmek,
·         Anadolu’nun dört bir yanından gelen alıcılarla buluşmak,
·         Türkiye’deki ve yeni pazarlardaki yeni partnerlerinizi seçmek,
·         Uygulamacılara ürünlerinizin performansı hakkında bilgi aktarmak,
·         Projeli işlerde öne çıkmak,

Teknoloji, ürün ve uygulamalardaki en son endüstriyel gelişmeleri takip etmek için sektörün tek fuarı Led Lıghtıng önemli yer teşkil ediyor. Böyle önemli fuarda tabi ki ElektrikPort olarak bizde oradaydık.
 


ElektrikPort olarak sektörün önde gelen firmaları olan Vestel, EAE, NİKİ gibi firmalarla röportajlar düzenleyerek sektör hakkında merak edilen soruları sorduk. Saha ekibimizle beraber Türkiye’nin En Büyük Mühendislik Haber Portalı olan ElektrikPort’u tanıtarak, fuar katılımcıları ve şirketleri bilgilendirdik.
 



► İlginizi Çekebilir: Endüstriyel Tesislerde Aydınlatma
 

Ayrıca, Dr. Engin AYÇİÇEK’ in de jüriliğini yaptığı 5. LED & LED Aydınlatma yarışmasında ElektrikPort editörlerinden  Eray AKTOKLUK ve Samet Metin KARAMAN gösterdikleri başarı ile ElektrikPort’ un gurur kaynağı oldular.
 
 
 
 
 
 
Safa BİLGİNER Safa BİLGİNER Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.