elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Danfoss’ta Yeni Atama

Aslı Yurdakul, Danfoss TMA (Türkiye, Orta Doğu, Afrika) Bölgesi Pazarlama İletişimi Müdürü olarak atandı. Detaylar haberin devamında...



A- A+
20.06.2018 tarihli yazı 4745 kez okunmuştur.

Yeni Atama

Aslı Yurdakul, Danfoss TMA (Türkiye, Orta Doğu, Afrika) Bölgesi Pazarlama İletişimi Müdürü olarak atandı. Isıtma, soğutma, motor kontrol sistemleri ve güç çözümleri alanlarında dünya lideri Danfoss’un Türkiye, Orta Doğu, Afrika Bölgesi Pazarlama Yöneticisi olarak Danfoss Türkiye ofisinde görev alan Aslı Yurdakul, 1 Haziran 2018 itibarıyla Danfoss Türkiye, Orta Doğu, Afrika Bölgesi Pazarlama İletişimi Müdürü olarak atandı.Yurdakul, görevini Danfoss Türkiye ofisinde sürdürücek.
 


Danfoss TMA ( Türkiye, Orta Doğu, Afrika) Bölgesi Pazarlama İletişimi Müdürü Sn. Aslı Yurdakul

Danfoss Türkiye Orta Doğu, Afrika Pazarlama Başkanı Naveen Sivakumar, Aslı Yurdakul’un bugüne kadar birbirinden başarılı işlere imza attığını belirterek kendisine teşekkür etti ve Yurdakul’un önümüzdeki dönemde de başarılarını artıracağına dair inancının tam olduğunu ekledi.

2009 yılında Ege üniversitesinden mezun olan Aslı Yurdakul, kariyerine Hafele şirketinde başladı. 2015 yılından bu yana Danfoss’ta çalışan Yurdakul’un sorumluluk alanlarında; şirektin Türkiye, Orta Doğu, Afrika bölgesinin iletişim, reklam ve etkinlik yönetimi yer alıyor.
 


► İlginizi Çekebilir: VLT HVAC Frekans Konvertörü


Danfoss Hakkında:


Danfoss, yarının dünyasında daha az kaynakla daha fazlasını yapmaya olanak sağlayan teknolojiler geliştirmektedir. Altyapı, gıda arzı, enerji verimliliği ve çevre dostu çözümlere karşı giderek artan taleplere cevap veren Danfoss’un ürün ve hizmetleri soğutma, iklimlendirme, ısıtma, motor kontrolü ve hareketli makinelerde kullanılmaktadır. Danfoss, aynı zamanda yenilenebilir enerji ve buna ek olarak şehir ve kentsel toplumlarda bölgesel ısıtma alanlarında faaliyet göstermektedir. 1933 yılına dayanan yenilikçi teknolojisi, 100’ün üzerinde ülkede 26 bin çalışanı ve müşterileriyle Danfoss, günümüzde sektörünün önde gelen kuruluşlarından biridir. Şirket hisselerinin çoğunluğu hâlâ kurucu ailenin elinde bulunmaktadır.

Kaynak:


 
Irmak Telatar Irmak Telatar Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır